Jennifer Lawrence'ın yeni filmine +18 yaş sınırı!

Birçok yapımda rol alan Oscarlı oyuncu Jennifer Lawrence'ın 2 Mart'ta Türkiye'de vizyona girecek 'Red Sparrow' (Kızıl Serçe) filmine +18 yaş sınırı getirildi.

Yarın Türkiye'de gösterime girecek film ‘Red Sparrow’'da Jennifer Lawrence'ın cesur sahneleri ile konuşuluyor.Rus ajanı canlandıran Lawrence’a Joel Edgerton ve Matthias Shoenearts ile oynuyor.

Eski bir CIA çalışanı olan Jason Matthews'ın kitabından sinemaya uyarlanan 'Red Sparrow' filminin yönetmeni, 'Açlık Oyunları' serisiyle tanınan Francis Lawrence.

jennifer-lawrencein-yeni-filmine-18-siniri-1_16_9_1519902369

Budapeşte ve Londra gibi şehirlerde çekilen film, içerdiği çıplaklık, işkence ve şiddet sahneleri nedeniyle İngiltere'de 'R' koduyla gisterilecek. 17 yaş altındaki seyirciler, 'R' kodu olan filmleri anne ve babaları olmadan tek başlarına seyredemiyorlar.

'Red Sparrow', Türkiye'de ise '18+' yaş sınırıyla gösterime girecek.

Jennifer Lawrence'ın yeni filmine +18 yaş sınırı! ile ilgili etiketler jennifer lawrence red sparrow +18
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.