Jennifer Aniston çıplak portresini satışa çıkardı

Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Aniston, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında 1995 yılında çekilen çıplak portresini açık artırmayla satışa çıkardığını duyurdu.

Jennifer Aniston, 1995 yılında Mark Seliger'ın çektiği çıplak portresini koronavirüsle mücadele kapsamında açık artırmaya çıkardı.

ÜLKE ÇAPINDAKİ KORONA TEDAVİSİNE KULLANILACAK

Yayınlandığı dönem Friends dizisi ile gönüllere taht kuran Hollywood yıldızı Jennifer Aniston, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Sevgili dostum Mark Seliger; Redcarpet Advocacy ve Christie’s ile işbirliği yaparak, benimki de dahil 25 portresini Covid-19 yardımlarına destek için açık arttırmaya çıkardı” ifadelerini kullandı.

Aniston, portrenin satış gelirinin tamamının ABD çapında sağlık hizmetlerine erişimi kısıtlı kişilere ücretsiz koronavirüs testi ve tedavisi için kullanıcağını belirtti.

Jennifer Aniston çıplak portresini satışa çıkardı

 

Jennifer Aniston çıplak portresini satışa çıkardı ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Çıplak jennifer aniston portre
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.