Jelena Karleuse'den 'aldatma' açıklaması!

Beşiktaş'ın Sırp yıldızı Dusko Tosic'in esmer bir güzelle yakalandığı iddia edildi.

Eşi Jelena Karleusa’nın Sırbistan’a gitmesiyle yalnız kalan Tosic'in çapkınlık turunda yakalandığını iddia edildi. Bazı basın organlarında çıkan haberlere göre Sırp futbolcu, gece boyunca samimi olduğu esmer güzelle trafik çevirmesinde yakayı ele verince büyük panik yaşadı.

Bazı magazin gazeteleri bugün çıkan haberde Beşiktaş'ın evli ve 2 çocuklu Sırp futbolcusu Dusko Tosic, eşi Jelena Karleusa'nın Sırbistan'da olmasını fırsat bildiğini ve seksi şarkıcı memleketi Belgrad'da TV programı çekiminde iken ünlü futbolcu da önceki gece çapkınlık turuna çıktığını yazdı.

jelena

Bunun üzerine Jelena Karleusa Twitter'dan bir açıklama yaptı.
Twitter hesabından açıklama yapan Karleusa, "Sevgili Türk medyası, bu kadın Tosic'in bir arkadaşının nişanlısının ve hepsinin olduğu bir akşam. Hiç adil değilsin!"

Jelena Karleuse'den 'aldatma' açıklaması! ile ilgili etiketler Jelena Karleusa İhanet Dusko Tosic esmer güzelle iddia yanıt
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.