Jeff Bezos saniyede ne kadar kazanıyor?

Dünyanın en ünlü satış platformlarından birisi olan Amazon’un kurucularından Jeff Bezos, CEO’luk görevini bıraksa da gündemde düşmeyen bir isim olarak lanse ediliyor. Forbes’de en zenginler listesinde 1 numara olan Jeff Bezos’un saniyelik kazancı dudak uçuklatıyor. Peki, Jeff Bezos serveti ne kadar?

ABD merkezli olan Amazon’un kurucusu Jeff Bezos, görevinden ayrıldığını açıklamasından sonra yine gündemden düşmedi. Forbes listesinde Elon Musk’un üzerine çıkarak zirvede yer alan Bezos’un saniyelik kazancı ise dudak uçuklattı.

Dünyaca ünlü ekonomi dergisi Forbes tarafından açıklanan milyarderler listesinde dünyanın en zengin insanlarından biri olarak gösterine Bezos’un her 5 dakikada ne kadar kazandığı belirlendi. Buna göre; Bezos’un en zengin unvanını aldığı esnada net değeri %5,09’luk bir değişim ya da 1,1 milyar dolarlık artışla 193,5 liraya kadar ulaştı.

Jeff Bezos Saniyede Ne Kadar Kazanıyor?

Son bir iddiaya göre ise Bezos’un yıldan yıla değişimine bağlı olarak dakikada 152 bin 207 dolar ve saniyede de 2 bin 537 dolar kazandığı belirtildi.

Jeff Bezos saniyede ne kadar kazanıyor?

Bezos’un CEO’luk görevinden istifa edeceğini duyurması sonrasında Amazon’dan yapılan açıklamada yerine Andy Jassy'nin geleceği ifade edilmişti. Bezos’un yönetim kurulu başkanı olarak da Amazon’da görevini sürdüreceğini açıklanmıştı.

Bezos son açıklamasında, “Amazon’un CEO’su olmak gerçekten de mükemmel bir olay. Çok büyük bir sorumluluk istiyor. Böyle bir sorumluluğu da aldığınızda her şeye dikkat etmeniz gerekiyor. Amazon’da bundan böyle görevime yönetim kurulu başkanı olarak devam edeceğim” sözlerini sarf etmişti.

Jeff Bezos saniyede ne kadar kazanıyor? ile ilgili etiketler Amazon Jeff Bezos
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.