Javier Mascherano futbolu bıraktı

Arjantinli futbolcu Javier Mascherano emekli olduğunu açıkladı. Avrupa'da West Ham United, Liverpool ve Barcelona formaları giyen 36 yaşındaki Tangocu, "Kariyerimi Arjantin'de bitirme fırsatı veren Estudiantes'e teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Arjantin futbolunun son 20 yıla damgasını vuran defansif orta saha oyuncularında Javier Mascherano, futbolu bıraktı. 36 yaşındaki Arjantinli, son kulübü Estudiantes'in tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyerek 17 yıllık aktif futbol kariyerini sonlandırdığını duyurdu.

Mascherano, "Bugün profesyonel olarak futboldan emekli olduğumu duyurmak istiyorum, kariyerimi Arjantin'de bitirme fırsatı veren bu kulübe teşekkür etmek istiyorum. Son zamanlarda başıma gelen şeyler yüzünden kariyerimi bitirmenin zamanı geldi, kişisel düzeyde ve bunca zamandır düşündükten sonra en doğru şey bugün bitirmek. Mesleğimi % 100 yaşadım, elimden gelenin en iyisini verdim" dedi.

Kariyerine ülkesinin River Plate takımında başlayan Mascherano, Corinthians, West Ham United, Liverpool, Barcelona ve Hebei China Fortune takımlarıda forma giydi. Barcelona ile 5 La Liga ve 2 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Mascherano, oynadığı kulüplerde 555 maça çıktı ve 4 gol attı.

Javier Mascherano futbolu bıraktı ile ilgili etiketler Arjantin West Ham United Barcelona javier mascherano
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.