JASAT operasyonu: Kiraz ağacında saklanırken yakalandı!

JASAT, farklı illerde 35 farklı hırsızlık suçuna karışan bir şüpheliyi Denizli'de bir kiraz ağacında saklanmaya çalışırken yakaladı.

Denizli'nin Honaz ilçesinde, 'hırsızlık' suçundan 21 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan Azer Y. (19)'nin planı işe yaramadı. Aranan Azer, kiraz ağacına çıkarak saklanmaya çalışırken Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yakalandı.

JASAT operasyonu: Kiraz ağacında saklanırken yakalandı!

35 FARKLI HIRSIZLIK OLAYINA KARIŞMIŞ

İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı JASAT, Denizli başta olmak üzere Manisa, Muğla ve Afyonkarahisar'da 35 hırsızlık olayına karışan ve hakkındaki 21 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan Azer Y.'nin Honaz ilçesinde saklandığını belirledi. JASAT, dün İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleriyle Azer Y.'yi yakalamak için operasyon yaptı.

OPERASYON YAPILDI, KİRAZ AĞACINDA YAKALANDI

DHA'nın haberine göre, Jandarma ekiplerinin takip ettiğini anlayan Azer Y., saklandığı bağ evinden çıkarak, kaçmaya başladı. Kiraz ağacına çıkarak, saklanmaya çalışan Azer Y., jandarma tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

JASAT operasyonu: Kiraz ağacında saklanırken yakalandı! - Resim : 2

KİRAZ AĞACINDA SAKLANAN SUÇLU TUTUKLANDI

Azer Y. sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

JASAT operasyonu: Kiraz ağacında saklanırken yakalandı! ile ilgili etiketler Denizli Jandarma kiraz ağacı firari JASAT
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.