'Japonya'da kedi, köpek yeniyor' yorumları oyuncuyu çıldırttı!

Sosyal medya hesabından hayvanlarıyla birlikte paylaştığı fotoğraflara "Japonya'da siz kedi köpek yemiyor musunuz?" şeklinde sorular gelince ünlü oyuncu Ayumi Takano çıldırdı.

Sosyal medya hesaplarından her hayvanlarıyla fotoğraf paylaştığında "Siz kedi köpek yemiyor musunuz" şeklinde gelen mesajlardan bıkan Japon oyuncu Ayumi Takano, isyan etti.

"BEN 'NEDEN KURBAN KESİYORSUNUZ' DİYE YAZIYOR MUYUM?"

Bir hayvansever olduğunu belirten Ayumi Takano, bu tür sözlerin kendisini çok üzdüğünü belirterek şunları yazdı:

'Her hayvan fotoğrafı paylaştığımda " Uzakdoğu'da kedi köpek yiyorlar" gibi yazılar yazmayı bırakın. Bir cümle daha görmek istemiyorum! Gidin o ülkenin temsilcilerine sorun... İnanılmaz rahatsız oluyorum ve üzülüyorum. Ayrıca Japonya'da kedi köpek yemiyoruz. Yense bile hesabını bana sormayın. Ben "Neden kurban kesiyorsunuz" diye birinin sayfasına girip yazıyor muyum! Duvarımda kırıcı ve karşı tarafı üzen yazı olmasın lütfen!'

5a54b2b07af5080a58f33e7b

5a54b28b7af5080a58f33e79

'Japonya'da kedi, köpek yeniyor' yorumları oyuncuyu çıldırttı! ile ilgili etiketler hayvan kedi köpek Japon Japonya oyuncu ayumi takano
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.