Japonya'da facia: 10 ölü, 16 kişi ise hala bulunamadı!

Japonya’nın kuzeyindeki Hokkaido adası açıklarında 26 kişiyle birlikte kaybolan turist botunda 10 kişinin cansız bedeni bulundu. Ölenlerin 3'ünün kadın ve 7'sinin de erkek olduğu öğrenildi. Son bilgilere göre botun bağlı olduğu şirketten henüz bir açıklama yapılmadı. Türk Dışişleri Bakanlığı'ndan

Japon Sahil Güvenlik yetkilileri, dün Hokkaido adası açıklarında kaybolan turist botunda bulunan 26 kişiden 10'unun cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı.

BOTUN BAĞLI OLDUĞU ŞİRKETTEN AÇIKLAMA YOK: 10 KİŞİNİN BEDENİNE ULAŞILDI

Yetkililer, hayatını kaybeden 10 kişiden 7’sinin erkek, 3’ünün ise kadın olduğunu aktardı.

Japonya'da facia: 10 ölü, 16 kişi ise hala bulunamadı!

Kaybolan Kazu I isimli botta bulunan yolcuları ve mürettebatı aramak için 7 gemi, 3 uçak, 4 helikopter ve çok sayıda devriye botunu olay yerine sevk eden yetkililer, botun bağlı olduğu şirket tarafından herhangi bir açıklama yapılmadığını söylemişti.

Kaybolan Kazu I isimli botta 2’si çocuk 24 yolcu ve 2 mürettebat bulunuyordu.

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞINDAN TAZİYE MESAJI YAYIMLANDI

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, yaşanan facianın ardından Japonya'ya taziye mesajı gönderirken, 'Kaybolanların en kısa sürede bulunmasını temenni ediyoruz.' ifadelerini kullandı.

Japonya'da facia: 10 ölü, 16 kişi ise hala bulunamadı! - Resim : 2

SuperHaber

Kaynak: İHA, T.C. Dışişleri Bakanlığı

Japonya'da facia: 10 ölü, 16 kişi ise hala bulunamadı! ile ilgili etiketler Japonya Gemi Turist kayıp Türkiye Hokkaido bot ölü facia dışişler taziye
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.