Japonya'da 7,1'lik deprem böyle görüntülendi

Japonya'da bu akşam saatlerinde 7.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Fukushima eyaleti olan deprem anı bir YouTuber'ın kamerasına yansıda. Görüntülerde deprem anında raflardaki her şeyin şiddetle sarsılıp devrildiği görülüyor. Yine deprem anında bir köprünün aydınlatma direkleri bir o yana bir bu yana eğiliyor. Klasik Japon evine benzeyen bir odada ise lambanın ve duvardaki giysinin sallantısı kameraya girerken, kaydı yapan kişinin sakin sakin olayı anlattığı duyuluyor.

Japonya'da Merkez üssü Fukushima eyaleti olan 7.1 büyüklüğündeki deprem, yerel saatle 23.13'te meydana geldi.

Japonya Meteoroloji Ajansı, depremin, okyanusun 60 km derinliğinde gerçekleştiğini bildirdi ancak tsunami için uyarmadı.

Fukushima'nın yanı sıra Miyagi, Tochigi, İwate ve Yamagata eyaletlerinde de şiddetli şekilde hissedilen deprem, başkent Tokyo'da da kısa süreli paniğe yol açtı.

Şiddetli sarsıntının ardından Japonya hükümeti özel bir görev gücü oluşturdu.

İlk belirlemelere göre depremde can kaybının yaşanmadığı bildirildi. Amatör kameralara yansıyan görüntülerde, bir YouTube kullanıcısının video çekerken depreme yakalandığı anlardaki rahatlığı dikkat çekti. 

 

Japonya'da 7,1'lik deprem böyle görüntülendi ile ilgili etiketler Japonya deprem

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.