Pereira: Bizi üst sıralarda görmek istemeyen bir kesim var

Trabzonspor Kaptanı Pereira: "Geçen sene röportajımda bir söz söylemiştim. Bizi üst sıralarda görmek istemeyen bir kesim var. Onlara bir haberim var. Kendilerini üzmeye devam edeceğiz."

Trabzonspor kaptanı Joao Pereira, Gaziantep FK maçının ardından maçın hakemi Fırat Aydınus'un penaltı kararına tepki gösterdi. 35 yaşındaki Portekizli sağ bek, 

"İlk başta şunu söylemek isterim. Geri döndüğüm için mutluyum. Maça çok iyi başlamadık. İkinci yarı gerçekten iyi oyun ortaya koyduğumuzu, gol bulduğumuz söyleyebilirim. Sonrasında galibiyeti kaçıran taraf olduk. Geçen sene verdiğim röportajda söylemiştim. Bizi üstlerde görmek istemeyen bir kesim var. Kendilerini üzmeye devam edeceğiz ve Trabzonspor’un hak ettiği üstlerde olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Pereira: Bizi üst sıralarda görmek istemeyen bir kesim var ile ilgili etiketler Trabzonspor Süper Lig Gaziantep FK Joao Pereira
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.