Jandarmanın dikkati sayesinde Samsun'dan bir zehir taciri daha eksildi

Samsun'da zehir tacirleri Türk jandarmasının dikkatinden kurtulamadı. Kahraman jandarma ekipleri, şahsı takip ederek kıskıvrak yakalamayı başardı. Şahsın üzerinde paketler halinde uyuşturucu madde bulundu. Uyuşturucu satıcısı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Jandarma ekipleri, Samsun'da gerçekleştirdikleri operasyonla hem halka güven saldı hem de Samsun sokaklarını biraz daha güvenli hale getirmeyi başardı.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde meydana geldi.

İSTİHBARAT ÜZERİNE TAKİBE ALINDI

Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisi elde edilen T.G.'yi (31) takibe aldı.

Jandarmanın dikkati sayesinde Samsun'dan bir zehir taciri daha eksildi

EVİ ADETA SUÇ UNSURU MÜZESİ GİBİ

Jandarma KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, T.G.'nin evine operasyon düzenledi. Evde ve evin eklentilerinde yapılan aramada paketler halinde ve poşet içinde satışa hazır 380 gram metamfetamin, 14 adet sentetik ecza, 1 adet hassas terazi ve 1 adet tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili T.G. gözaltına alınarak İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi.

Bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen T.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

 

SuperHaber

Kaynak: İHA

Jandarmanın dikkati sayesinde Samsun'dan bir zehir taciri daha eksildi ile ilgili etiketler Jandarma Samsun uyuşturucu metamfetamin satıcı torbacı yakalandı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.