'Jandarma, TOMA niçin yok?' demişti! Emre Kınay'a en güzel yanıtı vatandaşlar verdi

Ünlü oyuncu Emre Kınay, devam eden orman yangınları için bir video yayımlamış ve asker, jandarma ve TOMA'ların yangınlara niçin müdahale etmediğini sormuştu. Sosyal medyada Emre Kınay için etiket açılırken, vatandaşlar yangın bölgelerinden videolar paylaşarak ünlü oyuncuya tepki gösterdi.

Ünlü oyuncu Emre Kınay, devam eden orman yangınları için bir video yayımlamış, "Her yangında koşan piyade, jandarma niçin bu yangında kimseye yardım etmiyor? Niçin, niçin, niçin? insanların üzerine su sıkan TOMA'lar orada çalışmıyor?" sorularını yöneltmişti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Emre Kınay'ın sosyal medyanın gündemine oturan sorularına videolu yanıt verdi.

Bakan Varank'ın paylaştığı videoda, Kınay'ın sorduğu asker, jandarma ve TOMA'ların günlerdir süren yangınlara müdahale ettiği görüntüler yer aldı.

Bakan Mustafa Varank, videoya ayrıca, "Niçin herkes kendini afet uzmanı zannediyor? Niçin zor zamanda bir ve beraber olmak yerine, canı pahasına sahada çalışan insanların morali bozuluyor? Niçin her afette ilk aklınıza gelen şey yaraları sarmak değil de siyaset oluyor? Niçin? Niçin? Niçin?" notunu düştü.

 

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Göz göre göre yalan söyleyen, dezenformasyon ve provokasyon yapan Emre Kınay için sosyal medyada #YalancıEmreKınay etiketi açıldı. Açılan etikete binlerce yorum ve tepki yağdı.

Sosyal medya kullanıcıları, oyuncu Emre Kınay'a yanıt olarak, orman yangınlarıyla mücadele eden itfaiye, Orman Genel Müdürlüğü, asker, Jandarma ekipleri ile TOMA'ların görüntülerini paylaştı.

'Jandarma, TOMA niçin yok?' demişti! Emre Kınay'a en güzel yanıtı vatandaşlar verdi

'Jandarma, TOMA niçin yok?' demişti! Emre Kınay'a en güzel yanıtı vatandaşlar verdi ile ilgili etiketler Emre Kınay Orman Yangını Jandarma asker Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank toma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.