Jandarma Genel Komutanlığı'nda tarihi tören!

Jandarma Genel Komutanlığı'na atanan Orgeneral Arif Çetin, görevi, Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na atanan Orgeneral Yaşar Güler'den devraldı.

Jandarma Genel Komutanlığı'nda Orgeneral Yaşar Güler, görevi Orgeneral Arif Çetin'e devretti. Orgeneral Arif Çetin'in, Jandarma Genel Komutanlığı'na atanması, Jandarma'ya içeriden atama olarak bir ilk olma özelliği taşıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Jandarma Genel Komutanlığı devir teslim törenine katıldı.

Orgeneral Yaşar Güler, törende yaptığı konuşmada, "Uzun yıllardır ülkemizi rahatsız eden teröristlerle ölümüne mücadelede daha başarılı olacağımızı, birlik ve beraberliğimizi daha güçlü kılacağımızı, mutlu ve güler yüzlü insanların çalışacağı huzurlu bir ortam oluşturacağımı ve Jandarma Genel Komutanlığımızın saygınlığını artırmaya çalışacağımı ve kalıcı işler yapacağımı ifade etmiştim. Bir yıl önce ifade ettiklerimi sizlerle birlikte başarmış bir komutan olarak aranızdan ayrılıyorum. Bütün imkan ve kabiliyetlerimiz, başta teröristle mücadele eden unsurlarımız olmak üzere personelin daha güçlü, mutlu, rahat ve huzurlu yaşatılmasına yöneltilmiştir. Bütün birliklerimizdeki personel el birliğiyle Jandarma Genel Komutanlığımızı cennete çevirdik, insanlarımızı mutlu ve güler yüzlü yapalım ki sonraki zor ve meşakkatli işleri kolayca çözebiliriz diye düşündük ve zaman bizi haklı çıkardı" ifadelerini kullandı.

Jandarma Genel Komutanlığı'nda tarihi tören! ile ilgili etiketler Jandarma Yaşar Güler arif çetin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.