Jandarma "24 saat huzur" için operasyon yaptı!

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, vatandaşların Kurban Bayramını huzur içinde geçirmesini sağlamak amacıyla sorumluluk bölgelerinde 24 saat süren 'huzur' uygulaması sürdürüyor...

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kurban Bayramı'nın huzur içinde geçmesi için denetimlerini aralıksız sürdürüyor Denetimler, asayiş timleri, motosikletli asayiş timleri, trafik timleri, narkotik timleri ve narkotik ile bomba arama köpek unsurlarının katılımıyla 24 saat esasına göre gerçekleştiriliyor.

Arife gecesi Sarıyer İlçesi Kilyos Mahallesi'nde İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince lokanta, kafeterya, bar, otel ve pansiyon gibi 100 iş yerinde arama ve kontroller yapıldı. İstanbul genelinde yapılan arama ve trafik uygulamalarında binlerce kişinin bilgisayar sorgulaması gerçekleştirildi. Uyuşturucu kullandıkları tespit edilen şüpheliler ile 50'den fazla kişiyle ilgili yasal işlem başlatılırken çok sayıda araca da cezai işlem uygulandı.

VATANDAŞLAR UYGULAMADAN MEMNUN

Görevlendirilen personel tarafından uygulamaya katılan kişilere, yapılan faaliyetlerin vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik müşterek faaliyet olduğu anlatıldı ve bu kişiler bayramları kutlanarak uğurlandı. Uygulamaya katılan vatandaşlar, genel olarak, İstanbul İl Jandarma Komutanlığına ve faaliyetlerine yönelik duydukları memnuniyetlerini dile getirerek, İstanbul İl Jandarma Komutanlığını her zaman yanlarında hissettiklerini ifade ettiler. İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, sorumluluk bölgesindeki vatandaşların huzuru ve güvenliğini sağlamak maksadıyla çalışmaları 24 saat aralıksız devam ediyor.

Jandarma "24 saat huzur" için operasyon yaptı! ile ilgili etiketler Jandarma Operasyon 24 saat huzur uygulama
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.