James Bond ve Alien'in yıldızından kötü haber

Hollywood bir yıldızını daha kaybetti. James Bond ve Alien filmlerinin yıldızlarından Yaphet Kotto 81 yaşında vefat etti. Kotto'nun kalp krizi sonucu vefat ettiğini 24 yıllık eşi Tessie Sinahon Facebook'tan duyurdu.

Sinema dünyası önemli bir oyuncunun daha vefatı ile sarsıldı. Vizyonda olduğu dönemde rekorlar kıran james Bond ve Alien filmlerinin oyuncularından Yaphet Kotto 81 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. 

James Bond Live and Let Die filminin kötü adamı, Alien filminin teknisyeni rolleri ile beyaz perdede tanınan sinema ve dizi oyuncusu Yaphet Kotto'nun ölüm haberini 24 yıllık eşi Tessie Sinahon, Facebook'tan yaptığı açıklama ile duyurdu.

James Bond ve Alien'in yıldızından kötü haber

Tessie Sinahon, Kotto'nun vefatı sonrası yazdığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

"Kocam Yaphet'in vefatına üzüldüm ve hala şok içindeyim. Dün gece Filipinler saatine göre 22:30 civarında öldü. Bazı filmlerinde kötü adamı oynadın ama benim için gerçek bir kahramansın ve aynı zamanda birçok insan için de. İyi bir adam, iyi bir baba, iyi bir koca ve iyi bir insandın... Çok nadir bu özellikler bir araya gelebiliyor. Hollywood'un en iyi aktörlerinden biri, bir efsane oldun. Huzur içinde dinlen tatlım, seni her gün özleyeceğim, en iyi arkadaşım."

Yaphet Kotto'nun öne çıkan film ve dizileri

James Bond Live and Let Die
Alien (1979)
The Running Man
Homicide (Dizi) 1993 - 1999

James Bond ve Alien'in yıldızından kötü haber ile ilgili etiketler Hollywood Yaphet Kotto james bond alien
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.