Jahrein, İmamoğlu'na oy vermeyeceğini söyleyince muhalifleri kızdırdı

Adem Metan'ın 'Peki Sonra?' programına konuk olan 'Jahrein' Ahmet Sonuç, açıklamalarıyla muhalifleri kızdırdı. Geçen seçimlerde oy vermiş biri olarak Ekrem İmamoğlu'na bundan sonra oy vermeyeceğini, karşısında AK Partili de olsa ona oy vereceğini söyleyen Jahrein, daha aydın olarak bildiği muhaliflerin "gerizekalı olduğunu anlayınca" psikolojisinin bozulduğunu söyledi. Jahrein'in açıklamaları sosyal medyada bir kesimden büyük tepki gördü.

'Jahrein' olarak bilinen Ahmet Sonuç, Adem Metan'ın Youtube kanalında yayınladığı 'Peki Sonra?' programına konuk oldu.

Röportajda, geçtiğimiz yerel seçimlerde Ekrem İmamoğlu'na oy verdiğini söyleyen Jahrein, bugün seçim olsa İmamoğlu'na değil karşısındaki adaya oy vereceğini söyledi. Ahmet Sonuç, Adem Metan'ın "AK Partili olsa bile mi?" sorusuna da, "Evet basarım" yanıtını verdi.

Sosyal medyadaki linç kültüründem şikayet eden Jahrein ayrıca, "Ben son 20 yıl boyunca şuna inandım: Muhalifler daha aydın, daha açık görüşlü. Öyle olmadığını görünce ben çok büyük yıkıntı yaşadım. Psikolojim bozuldu. O zamana kadar hiçbir sıkıntım yoktu çünkü benim gözümde AK Partili dediğin adam; ya zaten AK Partili ne olacak trollesin, zaten ben onunla aynı fikre gelemem diye bakıyorsum. Ama muhaliflerin bu kadar gerizekalı olduğunu gördüğüm zaman ben çileden çıktım." ifadelerini kullandı.

Jahrein'in İmamoğlu ve muhaliflerle ilgili açıklamaları sosyal medyada bir kesimden büyük tepki gördü.

Jahrein, İmamoğlu'na oy vermeyeceğini söyleyince muhalifleri kızdırdı ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu AK Parti jahrein

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.