Emina Jahovic ve Sadettin Saran'dan gürültülü otel kaçamağı!

Geçtiğimiz aylarda şarkıcı Mustafa Sandal ile yollarını ayıran Sırp şarkıcı Emina Jahoviç ile iş insanı Saadettin Saran'ın otel odasında fazla gürültü çıkardıkları için şikayet edildikleri iddia edildi.

Sırp şarkıcı Emina Jahovic'in Mustafa Sandal'la yollarını ayırdıktan sonra iş insanı Saadettin Saran'la aşk yaşamaya başladığı ileri sürülmüştü.

İki taraf da aşk dedikoduları karşısında sessizliğini korurken bugün Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programında, Emina Jahovic - Saadettin Saran ilişkisine dair bomba bir iddia daha gündeme geldi.

 Söylemezsem Olmaz'ın ihbar hattına gelen bilgiye göre; Emina Jahovic ve Saadettin Saran, Çanakkale Asos'ta kaldıkları bir otel odasında fazla gürültü yaptıkları için şikayet edildi. İddiaların sahibi ise çiftin yan odasında kalan başka bir müşteri gösterildi.

ASOS'TA TAŞ EV YAPTIRIYORLAR

Söylemezsem Olmaz sunucusu Bircan Bali, bu haberin ardından Saadettin Saran ve Emina Jahovic'in Asos'ta bir taş ev yaptırdığını ileri sürdü.

Emina Jahovic ve Sadettin Saran'dan gürültülü otel kaçamağı! ile ilgili etiketler Emina Jahovic Sadettin Saran otel video asos şikayet
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.