Jackson Muleka, Beşiktaş ile anlaşmaya vardı iddiası! İşte bonservisi ve yıllık ücreti...

Siyah-beyazlılar, Demokratik Kongolu futbolcuyu 3.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer etti. Belçika ekibi Standard Liege, siyah-beyazlıların 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ve bir sonraki satıştan %15 pay teklifini kabul etti.


Beşiktaş, Jackson Muleka ve Standard Liege ile anlaşma sağladı. Muleka ile ise 5 yıllık sözleşme imzalanacak. Demokratik Kongolu oyuncu yıllık 1.1 milyon Euro ve maç başı 5 bin Euro ücret alacak.

NTV Spor'da yer alan habere göre; 22 yaşındaki forvet, resmi açıklamanın ardından Beşiktaş'ın Avusturya kampına katılacak. Geçen sezonun ikinci yarısı Spor Toto Süper Lig ekibi Kasımpaşa ile 14 maça çıkan Kongolu forvet, 12 gol ve 4 asistlik performans göstermişti.

Jackson Muleka, Beşiktaş ile anlaşmaya vardı iddiası! İşte bonservisi ve yıllık ücreti... ile ilgili etiketler Beşiktaş Süper Lig Kasımpaşa standard liege Jackson Muleka
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.