Jackıe Chan İz Peşinde filminin konusu nedir? Jackıe Chan İz Peşinde filminin oyuncuları kimlerdir?

19 Mart Cuma günü Show TV yayın akışında yer alan Jackıe Chan İz Peşinde filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aksiyon türündeki film Jackıe Chan İz Peşinde konusu nedir, Jackıe Chan İz Peşinde oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

19 Mart Cuma günü Show TV yayın akışında yer alan Jackıe Chan İz Peşinde adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Jackıe Chan İz Peşinde adlı aksiyon filmi 2016 yılında vizyona girmiştir. Jackıe Chan İz Peşinde adlı filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Jackıe Chan İz Peşinde filminin konusu nedir, Jackıe Chan İz Peşinde oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Jackıe Chan İz Peşinde filminin konusu ne?

Bennie Chan Hong Kong’lu bir dedektiftir ve 10 yıldan uzun bir zamandır kötülüğü ile ün salmış mafya patronu Victor Wong’u yakalamaya çalışmaktadır. Chan'in yeğeni Bai Shu, Wong mafyası ile başını derde sokmuştur. Ona yardım edebilecek tek kişi ise, çok önemli bir cinayetin tek tanığı Amerikalı kumarbaz Connor Watts’dır.

Jackıe Chan İz Peşinde filminin konusu nedir? Jackıe Chan İz Peşinde filminin oyuncuları kimlerdir?

Chan onu bulmaya karar vermiştir. Birbirine hiç benzemeyen hatta tamamen zıt iki karakter olan Chan ve Watts Moğolistan’dan Çin’e, Makau’ya ve Hong Kong’a uzanan zorlu ve bir o kadar eğlenceli bir maceraya atılmışlardır.

Jackıe Chan İz Peşinde filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Renny Harlin

Oyuncular: Jackie Chan, Johnny Knoxville, Fan Bingbing

Tür: Aksiyon, Komedi

Yapım Yılı:  2016

Jackie Chan kimdir, kaç yaşındadır?

Chan Kong-Sang ya da Jackie Chan Sing Lung ya da bilinen adıyla Jackie Chan 7 Nisan 1954 yılında doğmuştur. Hong Kong’da doğan dövüş ustası, aktör, yönetmen, yapımcı, senarist, dublör, dublör koordinatörü, ses dublajcısı, kameraman ve aynı şarkıcıdır.

Jackıe Chan İz Peşinde filminin konusu nedir? Jackıe Chan İz Peşinde filminin oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Jackıe Chan İz Peşinde filminin konusu oyuncuları kim ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.