Jack Wilshere'den flaş transfer açıklaması!

Arsenal'le sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve adı son olarak Fenerbahçe'yle anılan Jack Wilshere'le ilgili flaş bir gelişme yaşandı. 25 yaşındaki merkez orta sahanın Topçular ile kontrat uzatmaya yakın olduğu belirtildi.

Arsenal'le sözleşmesi gelecek yaz bitecek olan Jack Wilshere'in kulüpte kalmak istediği ortaya çıktı.

Adı son olarak Fenerbahçe'yle transfer dedikodularına karışan 25 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu, Sky Sports'a yaptığı açıklamada Topçular'daki geleceğiyle ilgili konuştu.

Premier Lig'de oynamaktan büyük keyif aldığını vurgulayan Wilshere, Arsenal'de kalmak istediğinin altını çizerken konunun birkaç hafta içinde netleşeceğini söyledi.

Geçtiğimiz nisan ayında baldırından ciddi bir sakatlık geçiren İngiliz futbolcu, ağustos ayında yeniden sahalara dönmüş ve takımıyla birlikte 15 maça çıkmıştı.

Jack Wilshere'den flaş transfer açıklaması! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Arsenal Transfer jack wilshere Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.