Jack Grealish'i kadrosuna katan Manchester City, Kane için 150 milyon Euro'yu gözden çıkardı

25 yaşındaki İngiliz yıldız Jack Grealish'i İngiltere rekoruyla kadrosuna katan Manchester City, yeni bir rekora hazırlanıyor... Şampiyonlar Ligi hasretine son vermek isteyen City'nin Harry Kane için 150 milyon Euro'luk bir teklif hazırladığı belirtildi.

Geçtiğimiz sezon İngiltere Premier Ligi 86 puanla noktalayarak şampiyonluğa uzanan Manchester City, yeni sezon öncesi dev bir transfere daha hazırlanıyor.

Aston Villa'nın İngiliz yıldızı Jack Grealish'i 117,5 milyon Euro'ya kadrosuna katarak Premier Lig rekorunu kıran Pep Guardiola'nın takımı, rekoru yeniden kırmaya hazırlanıyor. 

Arjantinli golcü Sergio Agüero ile yollarını ayıran son şampiyon, geçtiğimiz sezon 23 golle krallık tacını takan Harry Kane için 150 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Manchester City'nin İngiliz golcü için 150 milyon Euro'luk bir teklif hazırladığını söyledi.

GUARDİOLA, ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASI'NA HASRET

Pek çok futbol otoritesi tarafından dünyanın en iyi hocası olarak kabul edilen Pep Guardiola, Manchester City'de geçirdiği 5 sezonun 3'ünü Premier Lig şampiyonluğu ile kapattı. Ancak Guardiola, uzun yıllardır Şampiyonlar Ligi zaferine hasret...

Barcelona sonrası çalıştırdığı Bayern Münih ile de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna ulaşamayan İspanyol hoca, geçtiğimiz yıl ise finalde Chelsea'ye kupayı kaybetmişti.

KANE AÇIKLAMASI

City yönetiminin uzun yıllardır hayalini kurduğu Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu için Kane hamlesi yapıpı yapmayacağı merakla beklenirken, Guardiola daha önce 27 yaşındaki oyuncuya ilişkin açıklamasında "Eğer kulüp görüşmeye açıksa, yalnızca Manchester City değil dünyadaki birçok kulüp onu transfer etmek isteyecektir. Biz bu konuda bir istisna değiliz, ama iş Tottenham’a bağlı." ifadelerini kullanmıştı.

TOTTENHAM FORMASIYLA 221 GOL ATTI

Tottenham'da forma giydiği 336 maçta 221 gol ve 47 asiste imza atan Harry Kane, sezon öncesi bir süre antrenmanlara katılmamıştı. Kupalar kazanabileceği bir kulübe gitmek istediği bilinen İngiliz golcü, Manchester City'e transfer olmak için antrenmanlara katılmayı reddettiği yönündeki iddiaları yalanlamıştı.

Jack Grealish'i kadrosuna katan Manchester City, Kane için 150 milyon Euro'yu gözden çıkardı ile ilgili etiketler Manchester City Pep Guardiola Tottenham harry kane
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.