İzzet Yıldızhan'ın "Külotla sahneye çıkıyorlar" çıkışını Hande Yener ti'ye aldı: "Önce B12 kullan"

Son günlerde magazin dünyasında çok konuşulan iddialı sahne kıyafetleri bu kez türkücü İzzet Yıldızhan'ın gündemindeydi. Yıldızhan'ın, "Külotla, mayoyla sahneye çıkmayın bir zahmet" çıkışına Hande Yener'den alaycı bir cevap geldi.

Hande Yener ve Gülşen'in sahnede giydikleri kostümler konuşulmaya devam ediyor. Birçok kesimden olumlu olumsuz tepki alan kıyafetler bu kez türkücü İzzet Yıldızhan'a soruldu.

İzzet Yıldızhan iddialı sahne kıyafetleri ile ilgili verdiği demeçte, "Burası Türkiye! Biraz topluma göre yaşamaları lazım. Sahne adabı diye bir şey var. Külotla da mayoyla da sahne çıkmayın bir zahmet" dedi.

Bu açıklama sonrası şarkıcı Hande Yener'den cevap gecikmedi. Sahne kıyafetleri ile 90'lı yıllardan bu yana en çok konuşulan sanatçıların başında gelen Yener, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla İzzet Yıldızhan'ı adeta topa tuttu.

İzzet Yıldızhan'ın "Külotla sahneye çıkıyorlar" çıkışını Hande Yener ti'ye aldı: "Önce B12 kullan"

"B12 KULLAN"

Hande Yener, sahne kıyafetleri ile ilgili yorum yapan türkücüye şu sözlerle cevap verdi:

"Ülkeye rezil olanlar ahkam kesiyor ya, bir de deneyip deneyip bir şey olamayanlar... En çok da bunlara gülüyorum. B12 kullanın, Google'a geçmiş sildirin. Bir şey yapın bari kendiniz için kostüm otoritecikleri" diyerek ünlü türkücüyü ti'ye aldı.

İzzet Yıldızhan'ın "Külotla sahneye çıkıyorlar" çıkışını Hande Yener ti'ye aldı: "Önce B12 kullan" - Resim : 2

 

 

İzzet Yıldızhan'ın "Külotla sahneye çıkıyorlar" çıkışını Hande Yener ti'ye aldı: "Önce B12 kullan" ile ilgili etiketler Hande Yener İzzet Yıldızhan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.