İzzet Yıldızhan'ın 'Dünyadan Uzak' yorumu tartışma yarattı!

Pinhani grubunun en sevilen şarkıları arasında yer alan, "Dünyadan Uzak"ın İzzet Yıldızhan tarafından arabesk tarzda söylenmesi sosyal medyada tartışmalara sebep oldu. Söz konusu tartışmaların ardından Pinhani ise yaptığı açıklamada, "İsteyenler şarkımızı söyledi, karışmadık, hepsi bu" ifadelerini kullandı.

Pinhâni’nin sevilen şarkısı, İzzet Yıldızhan yorumuyla cover yapıldı.

İzzet Yıldızhan, Pinhani'nin sevilen şarkısı, "Dünyadan Uzak"ı yorumladı. Söz konusu şarkının arabesk hali ise sosyal medyada tartışma yarattı. Bazı kullanıcılar, şarkının para karşılığında Yıldızhan'a verilmiş olabileceğini de öne sürdü. Sosyal medya kullanıcılarından gelen bazı yorumlar ise şu şekilde:

İzzet Yıldızhan'ın 'Dünyadan Uzak' yorumu tartışma yarattı!

"ÇİĞKÖFTECİ GİBİ HERKESE SATMIŞLAR ŞARKIYI"

 “Pinhani’ye bak çiğköfteci gibi herkese satmışlar şarkıyı”

“Keşke aramızda para toplasaydık da şu şarkıyı satmasaydın pinhani bey şok oldum” 

Gelen sert tepkilerin ardından -açıklama yapan Pinhani, bugüne dek hiçbir şarkısını ücretle vermediğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

İzzet Yıldızhan'ın 'Dünyadan Uzak' yorumu tartışma yarattı! - Resim : 2

"İSTEYENLER ŞARKIMIZI SÖYLEDİ, KARIŞMADIK, HEPSİ BU!"

“Bugüne kadar yayımlanmış herhangi bir şarkımız için kimseye para karşılığında izin vermedik. Herkes şarkı yazamıyor, gerekmedikçe kimseye şarkı için zulüm etmek istemiyoruz. İsteyenler şarkılarımızı söyledi, karışmadık, hepsi bu. Hem daha çok şarkımız var, yazılmamış, söylenmemiş...”

İzzet Yıldızhan'ın 'Dünyadan Uzak' yorumu tartışma yarattı! ile ilgili etiketler Twitter Sosyal Medya İzzet Yıldızhan pinhani Dünyadan Uzak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.