İzzet Yıldızhan'ın başlattığı kadın sanatçıların kıyafet tartışmasına Bülent Serttaş dahil oldu

57 yaşındaki Türk halk müziği sanatçısı Bülent Serttaş, kadın sanatçılar için yaptığı "Sahneye külotla çıkmasınlar" şeklindeki açıklamasıyla tepki çeken ve tartışma yaratan meslektaşı İzzet Yıldızhan'ın sözleri hakkında konuştu.

Önceki gün bir otelde düzenlenen 'Yeni Yıla Merhaba' partisinde sahneye Özcan Deniz çıktı. Partiye Mehmet Ali Erbil, Bülent Serttaş, Fatih Ürek, Ömür Gedik ve Banu Zorlu gibi isimler katıldı. Bülent Serttaş'a geçtiğimiz gün gündem olan İzzet Yıldızhan'ın açıklamaları soruldu.


İzzet Yıldızhan'ın başlattığı kadın sanatçıların kıyafet tartışmasına Bülent Serttaş dahil oldu

''EDEP İLLAKİ OLACAK''

Milliyet'te yer alan habere göre; Serttaş, Yıldızhan'ın sözleriyle ilgili şöyle konuştu: “Bu konuyla ilgili benim yorum yapmam doğru değil ama sahne bir şov, kaldırabilen o işi yapabilen yapar, yakıştıran olur yakıştırmayan olur onu bilemem. Fakat herkes ekmeği için savaşıyor, ekmeği için savaşana benim saygım sonsuzdur, ne yaparlarsa kendilerine yakışanı yapıyorlar. Sakın İzzet Bey ile aynı fikirde değilsiniz konusuna girmeyin, sanat evrenseldir ama edep illa ki olacak arkadaşlar"

 

 

İzzet Yıldızhan'ın başlattığı kadın sanatçıların kıyafet tartışmasına Bülent Serttaş dahil oldu ile ilgili etiketler İzzet Yıldızhan Bülent Serttaş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.