İzzet Yıldızhan’dan Şaşırtıcı Açıklama! Mustafa Abi den Daha Sabırlı Çıktım! Böyle Programlar Yapmasın

Geçtiğimiz haftalarda Star TV’nin Show programı olan Benzemez Kimse Bize bu hafta yayınlanmadı. Show programının yayınlanmayışının ardından Mustafa Keser kendi sosyal medya hesabından programın neden yayınlanmadığı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda Star TV’nin Show programı olan Benzemez Kimse Bize bu hafta yayınlanmadı. Show programının yayınlanmayışının ardından Mustafa Keser kendi sosyal medya hesabından programın neden yayınlanmadığı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bu iddialara sessiz kalmayan İzzet Yıldızhan “Mustafa abi den daha sabırlı çıktım” diyerek kendi açıklamalarını yaptı.

İzzet Yıldızhan’dan Şaşırtıcı Açıklama! Mustafa Abi den Daha Sabırlı Çıktım! Böyle Programlar Yapmasın

Bülent Ersoy’un Yersiz Kaprisleri 

Star TV ekranlarına hızlı giriş yapan Benzemez Kimse Bize bu hafta yayınlanmadı. Star TV ekranlarında 19 Eylül pazar günü saat 20. 00 da yayınlanmaya başlayan program 2 hafta sonra yayından kaldırıldı. Türk müzik statülerinden iki başarılı isimlerinin sunduğu program kısa süre içerisinde Star TV’ye veda etti. Bülent Ersoy’un ve Mustafa Keser’in sunduğu Benzemez Kimse Bize bu hafta yayından kaldırıldı.

İzzet Yıldızhan’dan Şaşırtıcı Açıklama! Mustafa Abi den Daha Sabırlı Çıktım! Böyle Programlar Yapmasın - Resim : 2

Mustafa Keser’in yapmış olduğu açıklamalar ardından programın bitiş nedeni ortaya çıktı. Mustafa keser yapmış olduğu açıklamada “oluşan aksaklıklar nedeni ve Bülent Hanım’ın yersiz kaprisleri ve tutumsuzluklarından dolayı programın yayın akışına son verildi” dedi.

Bu açıklamaya bağlı olarak İzzet Yıldızhan kendi düşüncelerini dile getirmekte geç kalmadı. Geçtiğimiz yıllarda Bülent Ersoy ve İzzet Yıldızhan'ın yapmış olduğu show programının 4 hafta sürmesi itibariyle İzzet Yıldızhan “Mustafa abi den daha sabırlı çıktım” diyerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İzzet Yıldızhan’dan Şaşırtıcı Açıklama! Mustafa Abi den Daha Sabırlı Çıktım! Böyle Programlar Yapmasın - Resim : 3

İzzet Yıldızhan” Bülent Ersoy Artık Program Yapmayı Bıraksın”

Geçtiğimiz yıllarda Bülent Ersoy'un rahatsızlanmalarına bağlı olarak İzzet Yıldızhan'ın yapmış olduğu açıklama oldukça dikkat çekti. Yaşı itibari ve uzun yıllardır vermiş olduğu mücadeleye bağlı olarak insan vücudunun yorulmasının ardından Bülent Ersoy'un artık bu programlar yapmak yerine kendi sağlığına dikkat etmesi gerektiğini dile getirdi. Bu tür sanatçıların bundan sonra herhangi bir program yapmak yerine dinlenip sağlıklarının korunması daha önemli dedi.

İzzet Yıldızhan’dan Şaşırtıcı Açıklama! Mustafa Abi den Daha Sabırlı Çıktım! Böyle Programlar Yapmasın ile ilgili etiketler Bülent Ersoy
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.