İzzet Yıldızhan 'sahneye külotla çıkmasınlar' demişti... Gülşen sahne kıyafetiyle sınırları zorladı

Son günlerde tercih ettiği sahne kostümleriyle gündemden düşmeyen şarkıcı Gülşen yine yapacağını yaptı. Bu akşam Cahide'de sahne alan popçunun kıyafeti sosyal medyanın gündemine oturdu. Gülşen'e ünlü türkücü İzzet Yıldızhan'ın ''Sahneye külotla çıkmasınlar'' sözleri hatırlatıldı.

Cesur, iddialı ve derin dekolteli sahne kostümleriyle gündemden düşmeyen Gülşen, bu akşam Cahide Palazzo’da sevenleriyle buluştu. Her konseri öncesi ne giyeceği büyük bir merak konusu olan Gülşen bir kez daha tarzını ortaya koydu. Seslendirdiği şarkılarla ve ilginç kostümüyle sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı.

SAHNE KIYAFETİ SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

Sahneye bikini tarzı bir alt - üst takım ve üzerinde ışıltılı transparan tül giyen Gülşen kombinini dizlerine kadar uzanan çizme ile kombinledi. Gülşen'in sahne kıyafeti bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından çok beğenilirken bazıları tarafından ise fazla açık bulundu.

İzzet Yıldızhan 'sahneye külotla çıkmasınlar' demişti... Gülşen sahne kıyafetiyle sınırları zorladı - Resim : 2


45 yaşındaki şarkıcıya sosyal medya kullanıcıları tarafından 'Gülşen yine bildiğimiz gibi', 'İzzet Yıldızhan haklı', 'Gerçekten sahneye külotla çıkmış', 'Gülşen keşke sahneye bir şey giyip çıksaymış', 'Senin kadar cesur ve güzeli yok', 'Yorumlanacak bir kıyafet göremiyorum', 'Kostüm nerede?', 'Aman İzzet Yıldızhan görmesin', 'İnadına yapmaya başladı' gibi yorumlarda bulundular.

 İZZET YILDIZHAN 'SAHNEYE KÜLOTLA ÇIKMASINLAR' DEMİŞTİ...

Gülşen'e geçtiğimiz günlerde isim vermeden kadın sanatçıların konser kıyafetlerini eleştiren İzzet Yıldızhan'ın sözleri hatırlatıldı. Gülşen, Yıldızhan'ın sözlerini umursamadı.


Yıldızhan, kadın meslektaşlarının cesur seçimleri için şu ifadeleri kullanmıştı:

"Biraz bu topluma göre yaşamaları lazım. Sahnedir gerekliliği vardır ama külotla da çıkmayın ya! Aileler izliyor, benim çocuklarım izliyor. Biraz daha kendinize saygı duyurun. Külotla, mayoyla sahne olmamalı. Ekranda bunu görmek istemiyorum. Peçe ile de sahneye çıkın demiyorum. Bir sanatçının yakışır vaziyette sahneye çıkması gerekir"

 

 

İzzet Yıldızhan 'sahneye külotla çıkmasınlar' demişti... Gülşen sahne kıyafetiyle sınırları zorladı ile ilgili etiketler Gülşen İzzet Yıldızhan Konser sahne kostüm Cahide Palazzo kıyafet

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.