İzzet Yıldızhan ile eski sevgilisinin nafaka davasında flaş gelişme

Kızının annesi ve eski sevgilisi Gizem Şehnaz İzgi, İzzet Yıldızhan'ı mahkemeye vererek, aylık 1785 liralık nafakanın 10 bin liraya çıkarılmasını talep etmişti. İzzet Yıldızhan'ın evlilik dışı ilişki yaşadığı ve 15 yaşındaki kızı S.Y.‘nin annesi Gizem Şehnaz İzgi davadan vazgeçti.

İzzet Yıldızhan, kızının annesi ve eski sevgilisi Gizem Şehnaz İzgi tarafından mahkemeye verilmişti. İlk duruşmaya tanık olarak katılan S.Y. "Babam basına yaptığı açıklamada 9 çocuğuna aylık 100 bin lira para yatırdığını söylemiş. Bu doğru değil. Bana nafaka dışında başka para yatırmıyor. Kıyafetimi, okul paramı, sağlık sigortamı karşılamıyor" demişti.

İzzet Yıldızhan ile eski sevgilisinin nafaka davasında flaş gelişme

"SENETLE OKUL SERVİSİNE YAZDIRDIM"

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; İzzet Yıldızhan'ın çocuklarına ayda 100 bin lira harcadığı şeklindeki açıklamalarını hatırlatan Gizem Şehnaz İzgi, yaptığı açıklamalarda kendi çocuğuna sadece ayda 1500 lira verdiğini, geçen sene çocuğunu senetle okul servisine yazdırabildiğini anlatmıştı.

İzzet Yıldızhan ile eski sevgilisinin nafaka davasında flaş gelişme - Resim : 2

"BENİ TEHDİT EDİYOR"

İzzet Yıldızhan'dan hamile kaldığında 19 yaşında olduğunu açıklayan Gizem Şehnaz İzgi "Kendim için hiçbir şey istemiyorum ancak çocuğumun haklarını korumak zorundayım. İzzet Yıldızhan kızımı evlatlıktan reddetmekle beni tehdit ediyor." şeklinde ifadeler kullanmıştı.

DAVADAN VAZGEÇTİ

Aile Mahkemesi'nde devam eden davada yeni bir gelişme yaşandı. Davacı konumda olan nafakanın arttırılmasını isteyen Gizem Şehnaz İzgi, davadan feragat etti. İzgi'nin vazgeçmesinin üzerine mahkeme davayı düşürdü.

 

İzzet Yıldızhan ile eski sevgilisinin nafaka davasında flaş gelişme ile ilgili etiketler İzzet Yıldızhan dava nafaka davası nafaka gizem şehnaz izgi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.