İzzet Yıldızhan ifşa mesajları oku! Genç kadın, Yıldızhan'n attığı mesajları ifşaladı!

İzzet Yıldızhan ifşa mesajları oku! Ünlü Türkücü İzzet Yıldızhan'ın sosyal medya üzerinden Aysu Varol'a attığı mesajlar ifşa oldu. 57 yaşındaki şarkıcı, daha önce de benzer mesajlarla gündeme gelmişti. Aysu Varol isimli kullanıcı daha önce de Şarkıcı Buray ve İlyas Yalçıntaş ile olan konuşmaları da ifşalamıştı. Peki Aysu Varol kimdir?

İzzet Yıldızhan ifşa mesajları oku! İzzet Yıldızhan'ın sosyal medya üzerinden kendisine mesaj attığı Aysu Varol, Yıldızhan'ın attığ mesajları sosyal medya hesabından yayınlayınca sosyal medya ve magazin dünyası yıkıldı!


Aysu Varol'un konuşmalarını sosyal medyada yayınlayarak İzzet Yıldızhan'ı ifşa etmesiyle birlikte gözler ünlü şarkıcıya çevrildi. Ünlü şarkıcının konuşmalarda genç kadını ofisine çağırdığı ve reddedildiğinde ise verdiği tepki üzerine Varol konuşmaları ifşa ettiğini dile getirdi. 57 yaşındaki 9 çocuk babası şarkıcının konuyla alakalı bir şey söyleyip söylemeyeceği merak konusu oldu.

İşte İzzet Yıldızhan ve Aysu Varol mesajları; 

rt.png

izz.png

Aysu Varol daha önce de Şarkıcı Buray ve İlyas Yalçıntaş ile olan konuşmaları da ifşalamıştı. Olayın ardından "Prim yapıyorsun" diyen takipçilerine bir paylaşım daha yağarak cevap veren genç kadın bu defa da eski fenerbahçeli futbolcu Max Kruse'ın attığı mesajları da ifşa ederek; "Prim kasacak olsam bu gece ınstagramı ağlatırım" notunu düştü.

maxgh.png

 

 

İzzet Yıldızhan ifşa mesajları oku! Genç kadın, Yıldızhan'n attığı mesajları ifşaladı! ile ilgili etiketler mesaj İzzet Yıldızhan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.