İzzet Yıldızhan Diyarbakırlı çocuklar için harekete geçti!

YouTuber Burak Tutal ve Mert Karakaş sosyal deney yapmak için Diyarbakır'ın tarihi semtlerine gitti. Sokakta çocuklara aç olduklarını söyleyerek yardım isteyen Tutal ve Karakaş'a çocuklar yemek ısmarlayarak gönülleri fethetti. O anların videosunu izleyen İzzet Yıldızhan ise harekete geçti.

Diyarbakır'ın tarihi sokaklarına giden Youtuber Burak Tutal ve Mert Karakaş, bir sosyal deney gerçekleştirdi. Aç olduklarını söyleyen Youtuberlar, çocuklardan yardım istedi. Çocukların onlar için seferber olması üzerine, kendilerine yardımcı olanlara tablet hediye ettiler ve o anları kameraya aldılar. Videonun kısa sürede sosyal medyada gündem olmasının ardından ünlü türkücü İzzet Yıldızhan da son konserinde çocukların bu davranışlarından çok etkilendiğini belirterek hediye yollayacağını söyledi.

"GÜZEL KARDEŞLERİME HEDİYELERİM OLACAK"

Önceki akşam bir düğünde sahne alan Yıldızhan, "Görüntüleri izlediğimde çok duygulandım ve gururlandım. Bizleri kardeş yapan içimizdeki bu saf temiz kalplerimiz. Memleketimle bir kez daha gurur duydum. Önümüzdeki günlerde memleketim Diyarbakır'a bir ziyaretim olacak. O güzel kardeşlerimi bulup, tanışmak istiyorum. Onlara güzel hediyelerim olacak. Bundan sonra bir İzzet abileri var. Bu değerlerimize, bu kardeşlerimize sahip çıkmak bizlerin görevi" dedi.

İzzet Yıldızhan Diyarbakırlı çocuklar için harekete geçti!

İŞTE TUTAL VE KARAKAŞ'IN YOUTUBE KANALINDA PAYLAŞTIĞI O VİDEO:

İzzet Yıldızhan Diyarbakırlı çocuklar için harekete geçti! ile ilgili etiketler Diyarbakır YouTube İzzet Yıldızhan Burak Tutal Mert Karkaş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.