İzzet Yıldızhan: Ben kendimden 20 yaş küçük birini sevebilirim ama kızım 20 yaş büyük birini sevemez! Tartışılacak sözler...

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına ünlü türkücü İzzet Yıldızhan konuk oldu. Yıldızhan, çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya aşkına onay veren Yıldızhan " Yaş farkını kaldırın bu konulardan. İnsanlar birbirini sevebilir, ben 20 yaşında birini de sevebilirim. Ben ilişkilerimde yaş sınırı koymuyorum, sevebilirim bu normal bir şey o da beni sevebilir ama ben kızımı 20 yaş büyük birine vermem. Benim kızım kalkacak, 20 yaş büyük biriyle arkadaşlık yapacak böyle bir şey olamaz. Benim kızım arkadaşlık yapamaz" dedi.

 İZZET YILDIZHAN KİMDİR?

Annesinin ismi Suriye Zelal, babasının ismi Mustafa’dır. 15 çocuklu ailenin en küçükleridir. Babasını bir yaşındayken kaybetti. İlkokulu ikinci sınıftayken bırakmak zorunda kaldı. Sonradan ilk ve ortaokulu dışarıdan bitirdi. Yedi yaşında berber çıraklığı yapmaya başladı. Kan davası yüzünden ayrıldıkları Çermik’ten 10 yaşında 5 abisiyle gittiği Adana‘da pamuk işçiliği yaptı.

Ardından 13 yaşındayken çalışma hayatına kebapçı çırağı olarak devam etti, daha sonra kebap ustası oldu. Kan dara giderek bu kez bu mesleğine Ankara‘da devam etti. 1980 yılında Ankara‘da TRT sanatçılarından Fevzi Atlıoğlu ile tanışarak müzik dersleri almaya başladı. Bir müddet sonra 1981 yılında Ankara Kınalı Pavyon’da sahne almaya başlayan İzzet Yıldızhan, kebapçılığı bırakarak sadece müzik ile devam etti. Daha sonra Ankara’nın neredeyse bütün pavyonlarında devam etmiş, sarhoş masalarına çok şarkı söylemiştir. Sonra da Ankara Altındal Aile Gazinosu’nda sahneye çıkmıştır.

İzzet Yıldızhan: Ben kendimden 20 yaş küçük birini sevebilirim ama kızım 20 yaş büyük birini sevemez! Tartışılacak sözler... ile ilgili etiketler İzzet Yıldızhan Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz 2.Sayfa
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.