İzzet Çapa'nın Ataşehir Belediyesi'ne ruhsat isyanı!

Ataşehir Belediyesi, İzzet Çapa'nın bu ilçede açtığı Festivall adlı eğlence mekanına müzik ruhsatı vermedi. İzzet Çapa bunun sebebi ile ilgili bir türlü yanıt alamadığı belediyeye aynı soruları sosyal medyadan yöneltti. İşte İzzet Çapa'nın ruhsat isyanı ve bizzat Çapa tarafından yanımlanan Ataşehir Belediyesi'nin aba altından sopa gösteren yanıtı...

Eğlence dünyasının duayen ismi İzzet Çapa 26 Ekim'de Ataşehir'de Festivall adında bir mekan açtı. 

Çapa bu yeni mekanı için ''Biz bir hayal kurduk, kendi eğlence ütopyamızı inşa ettik.'' demişti.

Ancak belediye içinde canlı müzik, yemek, içmek, pub, Mac&Cheetos, Hamburghini, Unicorn Tears Bar, Birabüs, Amy Wine-house gibi yerler mevcut olan Festivall'e müzik ruhsatı vermedi. 

Bu durumu çözmek için görüştüğü belediyedeki yetkililerden de bir türlü sebeplere ilişkin net bir yanıt alamayan İzzet Çapa bu kez sosyal medyadan belediyeye şu sözlerle seslendi. 

"@atasehirbld Şirketimizin 10/05/2013 tarihli 723398 nolu dilekçesinde iskan yok gerekçesiyle ruhsat vermediğiniz mekanda şu anda ruhsat var mıdır? Varsa neden biz alamadık? Sadece merak ediyorum.

@atasehirbld telefonumu isteyip hala cevap vermeyişiniz sizi, beni susturduğunuz yanılgısına itiyorsa, yanlış düşünüyorsunuz. Sizden diğer soru haklarım da baki kalmak üzere, bu sorunun cevabını almadan pes etmem."

Sayın @atasehirbld size saygı sınırları içerisinde iki tane soru sordum. Neden cevap vermiyorsunuz? En azından bilgilendirin."

 

İzzet Çapa'nın Ataşehir Belediyesi'ne ruhsat isyanı!

Bu sorular üzerine Ataşehir Belediyesi İzzet Çapa'ya yazılı bir açıklama gönderdi. İşte o açıklama...İzzet Çapa'nın Ataşehir Belediyesi'ne ruhsat isyanı! - Resim : 2

Ancak, Belediye'nin bu yanıtı Çapa'yı tatmin etmedi.

İzzet Çapa, bir kez daha sosyal medyadan gönderilen metni de ekleyerek Ataşehir Belediyesine "Nerede benin sorularımın cevapları" diye seslendi. 

İzzet Çapa'nın Ataşehir Belediyesi'ne ruhsat isyanı! - Resim : 3

Çapa, "sizin dolaylı yoldan aba altından sopa göstermelerinize de pabuç bırakmam." diyerek geri adım atmayacağını da ortaya koydu.

İzzet Çapa'nın Ataşehir Belediyesi'ne ruhsat isyanı! - Resim : 4

 

İzzet Çapa'nın Ataşehir Belediyesi'ne ruhsat isyanı! ile ilgili etiketler İzzet Çapa festivall ataşehir belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.