İzzet Çapa'dan Melis Alphan'a şok Enis Berberoğlu sorusu...

SuperHaber yazarı İzzet Çapa'nın, Hürriyet gazetesindeki "Temiz Eller" operasyonunu konu alan yazısı medyada taşları yerinden oynattı.

Aydın Doğan'ın, özellikle, Hürriyet'in Kelebek ekindeki "Hanutçu"ların temizlenmesi talimatı doğrultusunda başlatılan operasyonun detaylarını ilk kez İzzet Çapa yazdı.

Çapa'nın bu yazısında hedef tahtasına oturttuğu isimlerden ise bir medya sitesi aracılığıyla yanıt geldi.

İzzet Çapa'ya, hakaret ve iftiraların yer aldığı o suçlama metnine Çapa yine SuperHaber'deki köşesinden yanıt verdi.

Selim Akçin, Cengiz Semercioğlu ve Ömer Özgüner'i isim isim sayarak hedef alan İzzet Çapa, aylar önce bu üçlüye yanıtlanmaları istemiyle yönelttiği soruları yineledi.

MELİS ALPHAN DEVREDE

Hürriyet eksenli bu tartışmaya Kelebek yazarı Melis Alphan da dahil oldu.

Selim Akçin'e kefil olarak İzzet Çapa'yı suçlayan Alphan, şu ifadeleri kullandı;

"Selim Akçin benim gazetecilik hayatımda tanıdığım en dürüst, en merhametli, en İNSAN 3-5 kişiden biri. Onu karalayanlara asla kulak vermeyin.. Dikkat ederseniz, birilerini durmadan karalayanlar aslında onların yerinde olmak isteyenlerdir. 1 kere bile aksine tanık olmadım. Bunlar, hırslarını, hazımsızlıklarını ve deli gibi o kişinin yerinde olma arzularını bastıramayan aslında epey zaaflarının esiri insanlardır. Aslında en akıllıcası bu kişileri aşağılamaları, ve hakaretleri ile başbaşa bırakmak, onlar hasetlerinde boğulurken dönüp bakmamaktır"

fewkjfnwefew

İZZET ÇAPA, FETÖ VE ENİS BERBEROĞLU İLE YANIT VERDİ

Hürriyet yazarlarının topyekun saldırısına sosyal medyadan yanıt veren İzzet Çapa ise, FETÖ ve Enis Berberoğlu dosyasını açtı.

Doğan Medya'nın kağıt kaçakçılı davasını hatırlatan Çapa, "Benim ticari sıkıntılarımdan bahseden Hürriyet gazetecileri petkosu yiyorsa kağıt kaçakçılığından bahsetsinler. " diye yazdı.

Çapa Ahlak bekçiliğine soyunan Melis Alphan'ın sözlerine şu yanıtları verdi;

"Benim ticari hayatımı hedef alan Hürriyet yazarları, anlatsanıza Zaman Gazetesi’nin dağıtımından patronunuz kaç para kazanıyordu?

Aylık yaklaşık 1 milyonu aldığınız zaman, gazetenizde FETÖ ile ilgili olumsuz haber yazılması yasak mıydı?

Aaa unutmadan bir de dükkanım kapansın diye hangi sosyal demokrat belediye başkanına emir verdiniz?

Önce benim sorularıma cevap verin, sonra ahlaktan bahsedin! @melisalphan @cengizsemercio

Hani kafayı çektiğinde Vusi diye çağırdığın patronun var ya ona sor bakalım, en holdingde bana CEO’nun yanında ne teklif etti, ne cevap aldı.

Melis kardeş aklınca bana laf sokmuş. Yüce ahlak anlayışında evli genel yayın yönetmenleriyle dost yaşayanları anlatabilecek cesaret var mı?

Son bir not: @melisalphan madem savaşmak istiyorsun eski GYY ve dostun Enis Berberoğlu’nu cezaevinde ziyaret ettin mi onu anlat!"

İzzet Çapa'dan Melis Alphan'a şok Enis Berberoğlu sorusu... ile ilgili etiketler Enis Berberoğlu İzzet Çapa FETÖ Aydın Doğan melis alphan
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.