İzzet Çapa'dan Hürriyet yönetimine ince mesajlar

Nişantaşı'nda ünlü bir kafede Hakan Başaran isimli kişinin bacağından vurulması olayıyla ilgili gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan ünlü işletmeci İzzet Çapa, o dönem röportajlar yaptıüğı Hürriyet gazetesinden istifa etmişti.

İzzet Çapa, gözaltına alınması konusunda kendisine destek vermeyen, hatta bir "geçmiş olsun telefonu" dahi açmayan Hürriyet yönetimine ateş püskürmüştü.

Çapa, Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin'e yazdığı istifa mektubuyla gazete ile yollarını ayırdıktan sonra dünyaca ünlü Huffington Post haber sitesine köşe yazıları yazmaya başlamıştı.

SEDAT ERGİN YERİNE AHMET HAKAN İDDİASI

Bu arada, dün Hürriyet gazetesi ile ilgili kamuoyuna yansıyan bir iddia medya dünyasında deprem etkisi yarattı.

Doğan Medya Ceo'su Mehmet Ali Yalçındağ'ın Hürriyet'in yeni genel yayın yönetmeni olarak Ahmet Hakan'ı düşündüğü öne sürüldü.

İZZET ÇAPA'DAN İNCE GÖNDERME

Yaşanan bu gelişmeler üzerine, İzzet Çapa'dan, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, Hürriyet Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök ve Hürriyet Gazetesi Yayın Direktörü Fikret Ercan'a sitem dolu bir mesaj geldi.

280920161633407731864_3.jpg

Çapa Instagram hesabından paylaştığı mesajda, "Ben her gece başımı yastığa huzur içinde koyuyorum. Çok merak ediyorum, bunlar hangi karanlık kabusları görüyordur. Hani "Allah'ın adaleti vardır" denir ya, işte o bugünlerde bir kez daha tecelli ediyor. Şartlar gerektirdiğinde çekip gitmek de edeptir. Ama bu edep sizde var mı, hepimiz göreceğiz." ifadelerini kullandı. / SuperHaber

İzzet Çapa'dan Hürriyet yönetimine ince mesajlar ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.