İzzet Çapa'dan Bakan Ersoy'a çağrı...

Birçok eğlence mekanının sahibi olan İzzet Çapa, İstanbul'da ünlü bir otelde canlı müziğin başlayacağını belirterek Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a çağrı yaptı.

İzzet Çapa, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda İstanbul'daki ünlü bir otelin yarın itibari ile canlı müziğe başlayacağını öğrendiğini belirtti.

Diğer işletmelerde yasak devam ederken otelde canlı müzik organisazyonunun yapılmasının ayrımcılık olduğunu belirten Çapa, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a çağrı yaptı.

Çapa yayınladığı videoda şu ifadeleri kullandı;

''Bugün Instagram'da dolaşırken İstanbul'un göbeğinde çok ünlü bir otelimizde canlı müziklerin yarın itibari ile başlayacağının anonsunu okudum. Şaşırdım, farklı bir isimle telefon açtım. Aldığımız cevap yarına rezervasyon yapabilecekleriydi. Şimdi Turizm Bakanımıza sormak istiyorum. Sayın bakanımız, siz bu sektörün çok eski bir yatırımcısısınız ve bu işleri çok iyi bilen birisiniz. Nasıl oluyor da, otelde korona bulaşmıyor, canlı müzik olabiliyor. Bu işten ekmek yiyen aç parantez benim yaz süresince canlı müzik mekanım yok kapattım parantezi. Bu kadar insan işsiz kalıyor. Otellerde her şey yerli yerinde. Pardon, bu ayrımcılıktır, bu ikililiktir ve bunun bir vebali vardır. Lütfen konuya el atınız sayın bakan.''

İzzet Çapa'dan Bakan Ersoy'a çağrı... ile ilgili etiketler İzzet Çapa Mehmet Nuri Ersoy otel canlı müzik
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.