İzzet Çapa'dan Ahmet Hakan'a doktor tavsiyesi

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan bugünkü köşe yazısında Buket Aydın ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun yayınını eleştirdi. 'Madem mutluydunuz, CNN Türk’ten ne istediniz?' diyen Hakan'a Buket Aydın'dan yanıt gecikmedi. İzzet Çapa ise bu polemiğe değinerek, Hakan'a doktora görünme tavsiyesinde bulundu.

Sunucu Buket Aydın, 2019 yerel seçimleri öncesi ağırladığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözleri ve kahkahasıyla tepki çekmiş, cuma günü yeniden Kılıçdaroğlu'nu ağırlamıştı.

Programın açılışında 2 yıl önce olay olan diyalogu hatırlatan Kılıçdaroğlu, ''Sizden güzel bir kahkaha bekliyorum. Güzel gülüşünüz bize şans getirdi" göndermesini yapmıştı.

AHMET HAKAN'DAN BUKET AYDIN VE KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ

Bugünkü yazısında o yayına değinen Ahmet Hakan, "Madem karşılıklı bu kadar mutluydunuz, bu kadar mesuttunuz, bu kadar razıydınız birbirinizden... CNN Türk’ten ne istediniz?" dedi.

AYDIN'DAN JET YANIT

Sunucu Buket Aydın, Hakan'ın ifadelerine sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Aydın, "Ya önce adam gibi araştır. O eski yayın bahsettiğin kanalda değil. Senin zamanında kibarca şutlanıp benim getirildiğim diğer kanal var ya hani senin içine oturan işte o kanalda yapıldı. Dolayısıyla senin kanalın protesto edilmesinin konuyla alakası yok. Kıskançlıktan gözün dönmüş'' ifadelerini kullandı.

İZZET ÇAPA'DAN HAKAN'A DOKTOR TAVSİYESİ

İkili arasındaki bu polemik ile ilgili bir yazı kaleme alan İzzet Çapa, Ahmet Hakan'a 'Bir doktora görünmende fayda var' tavsiyesinde bulundu.

"SEN KOMİK DURUMLARA DÜŞTÜKÇE İÇİM PARÇALANIYOR"

"Yavrum daha yaşı da genç ama işte onca patrona, bir o kadar da yayın yönetmenine hizmet ede ede belli ki ayarlar karışmış…" diyen İzzet Çapa, yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Bizim Ahmet, namı diğer Teşvikiye muhtarı, oturmuş bugün köşesinde upuzun bir yazı kaleme almış…
Aman efendim ne varmış işte ne güzel karşılıklı gülüşmüşler Buket Aydın ile Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Haber Global’de…
Benzer bir olay CNN Türk’te yaşandı diye CHP olarak bize söylemediğinizi bırakmadınız demeye getirmiş lafı da…
Bir küçük hata yapmış benim güzel Ahmet’im…
Buket Aydın da bir düzeltme yayınlamış kendi twitter hesabından çünkü Ahmet’in yazdığı olay CNN’de değil, Kanal D’de yaşanmış…
Bak Ahmet…
Fikir ayrılıkları yaşamış olabiliriz…
Eski samimiyetimiz kalmamış olabilir…
Ama koskoca Hürriyet’in Genel Yayın Yönetmeni olarak senin köşende bu kadar sık hata yapman, artık zihninin fena halde yorulduğunun alameti…
Hem gazete, hem köşe, hem de Tarafsız Bölge vallahi yedi bitirdi seni…
Benden sana bir eski dost tavsiyesi…
Önce bir detaylı check-up’a gir, bir güzel kontrol ettir kendini…
Sonra da uzun bir tatile çık, yenile harap olan zihnini…
Sen böyle komik durumlara düştükçe, benim burda içim parçalanıyor…
Aman Ahmet…
Her şeyden önce sağlığına dikkat et…
İyi haberlerini bekliyorum…
Gözlerinden öpüyorum…"

YAZININ ORİJİNAL METNİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

İzzet Çapa'dan Ahmet Hakan'a doktor tavsiyesi ile ilgili etiketler Ahmet Hakan Buket Aydın İzzet Çapa Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.