"Telefonla çekilen ilk kitap kapağı benimkidir!"

SuperHaber yazarı İzzet Çapa, Esra Elönü'nün sunduğu Arafta Sorular’da yeni kitabı 'En Çok Ben Eğlendim'i ve kendisi hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Esra Elönü'nün "Arafta mısınız?" sorusuna "Hayatımın manasını aradığım için araftayım" yanıtını veren İzzet Çapa, "Kendinle röportaj yaptın mı hiç?" sorusuna ise "Yaptım. SuperHaber için 'İzzet Çapa sordu, İzzet Çapa cevap verdi!' diye bir röportaj yaptım. Bende kendimle röportaj yapacak kadar bir delilik var. Arafta olmayan ya delilerdir ya velilerdir." şeklinde cevap verdi.

"Hangi durumlarda limitin yok?" diye sorulan Çapa, şu ifadeleri kullandı:

"Kitapta ilginç bir cümle var "50 defa aynı hata yaptım, 51.sini de yaptım" şimdi çok yakın bir zamanda 52.sini de yaptım. Artık tahammül sınırlarıma kredi koyamıyorum, mayın döşedim. Orada patlatıyorum olayı. Yetersiz bakiye veren konu ise aşk."

 KİTAP KAPAĞININ HİKAYESİ

Kısa sürede 6. baskısını yapan ve çok satanlar listesine giren kitabı 'En Çok Ben Eğlendim'in kapağının hikayesini ise Çapa, şu sözlerle anlattı:

"Kitap kapağının Ne önünde ne arkasında fotoğrafımın olmamasını istiyordum. Allah seni iddiandan vururmuş. Kitabın hem önünde hem arkasında fotoğraflarım var.

 "CEP TELEFONUYLA ÇEKİLEN İLK KİTAP KAPAĞI BENİMKİDİR"

Hikayesi ise şöyle; Instagram için benim iki tane fotoğrafım çekildi. Semih bu arada kitap için sürpriz bir kapak hazırlamış. 'Bunu biz kitap çıkmadan Instagram'dan tanıtım olarak döneriz' dedi. Ben de Destek Yayınları'ndan izin almamın gerektiğini düşündüğüm için gönderdim ve yayınevinin sahibi 'Bunu kullanıyoruz' dedi. Belki de cep telefonuyla çekilen ilk kitap kapağı benimkidir" 

Programın tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz:

 

"Telefonla çekilen ilk kitap kapağı benimkidir!" ile ilgili etiketler SuperHaber İzzet Çapa
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.