İzzet Çapa: Sabancı’sınız... Yok mudur çocuğunuzun kulağını çekecek gücünüz!

Gazeteci İzzet Çapa, geçtiğimiz günlerde aralarında Şeyma Subaşı ve Kerim Sabancı'nın da bulunduğu partide bazı katılımcılarda Kovid-19 çıkmasına çok sert tepki gösterdi. Çapa, Ömer ve Arzu Sabancı'yı uyararak "Yok mudur çocuğunuzun kulağını çekecek kadar gücünüz" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin, Rumelihisarı'ndaki bir yalıda doğum günü partisi düzenledi. Aralarında Şeyma Subaşı ve Kerim Sabancı'nın da olduğu geceye birçok ünlü isim katıldı. Parti sonrası Şevval Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral ve bazı katılımcıların Kovid-19 testinin pozitif çıkması o gece yalıda bulunanların panik yaşamasına neden olmuştu.

İzzet Çapa, koronalı partiye tepki göstererek çok sert eleştirilerde bulundu.

SABANCILARA TEPKİ

Çapa, Ömer ve Arzu Sabancı'ya, "Sabancı’sınız, paranız var tamam! Yok mudur çocuğunuzun kulağını çekecek gücünüz!" diye konuştu.

"DANGALAKSIN DANGALAK KALACAKSIN"

İzzet Çapa, programın ilerleyen bölümünde isim belirtmeden, "Bana haber gönderen zatı muhtereme notum. Dangalaksın dangalak kalacaksın. Ben hayatımda söylediğim hiçbir laftan korkmadım. O lafları yediririm" dedi ve o korona partisindeki herkesin karantinaya alınması için ihbarda bulundu.

"ŞEYMA SUBAŞI SINIR DIŞI EDİLMELİ"

İzzet Çapa daha sonra partiye katılan bir diğer isim Şeyma Subaşı ile ilgili de, "Şeyma Subaşı artık ahlak karantinasına bile alınamaz; sınır dışı edilmeli" diye yorumda bulundu. 



İzzet Çapa: Sabancı’sınız... Yok mudur çocuğunuzun kulağını çekecek gücünüz! ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı İzzet Çapa kerim sabancı koronalı parti

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.