İzzet Çapa, o riyakarlığa isyan etti

Ünlü oyuncu Ozan Güven'in bir süredir birlikte olduğu Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddia edildi. Darp raporu alan Deniz Bulutsuz'un Ozan Güven'e dava açmaya hazırlandığı iddia edildi. İzzet Çapa, yaşananlara ve Ozan Güven'e destek veren Gökhan Özoğuz'a tepki gösterdi.

Ozan Güven'e sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddialarının ardından Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz'dan destek geldi.

Özoğuz ''Tanıyanlar bilir. #OzanGuevenYalnızDeğildir Benim KADINA ŞİDDETi destekleyebileceğimi düşünen arkadaşlar? İronik birer canavarsınız.'' ifadelerini kullandı.

İzzet Çapa ise bu duruma tepki gösterdi. Ortada belgeli bir şiddet olduğunu belirten Çapa, Gökhan Özoğuz'un Ozan Güven'i koruyan paylaşmına dair şu ifadeleri kullandı;

''Bana sorarsanız Gökhan Özoğuz ‘tanıyanlar bilir, Ozan Güven yalnız değildir’ derken gayet haklı. Elbette yalnız değil. O tiplerden çok var. Her meslekten var. Okumuşu okumamışı, eğitimlisi cahili her türlüsü var... Ortada belgeli şiddet var. Gözü mosmor bir şiddet mağduru var. Şiddettin bu biçiminden en çok çekmiş ülkeyiz. Hala çıkıp ‘ama’ diyen var, ‘fakat’ diyen var, var oğlu var. Üstelik daha da acısı bunlar sevip saydığımız sanatçılar. Vah benim güzel memleketime, vah ki ne vah...''

İzzet Çapa, o riyakarlığa isyan etti ile ilgili etiketler İzzet Çapa Gökhan Özoğuz zan güven
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.