İzzet Çapa müzik dünyasına seslendi!

Son günlerde aldığı yüksek sahne ücretiyle gündemden düşmeyen Defne Samyeli ve pop müzik albümü çıkaran modacı Ivana Sert ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan SuperHaber yazarı İzzet Çapa, müzik dünyasının geldiği hale dikkat çekti.

Modacı Ivana Sert, çıkardığı pop müzik albümüyle dikkatleri üzerine çekerken, Defne Samyeli, aldığı sahne ücretiyle ağızları açık bıraktı.

Son günlerde sıklıkla bu iki ismin konuşulmasına dikkat çeken SuperHaber yazarı İzzet Çapa, Twitter hesabından bir açıklama yaptı.

 

"MÜZİK DÜNYASI ŞAPKASINI ÖNÜNE KOYUP DÜŞÜNMEYE BAŞLAMALI"

Müzik dünyasının şapkasını önüne koyup düşünmesi gerektiğini vurgulayan Çapa, "Ahmet Kaya’dan Neşet Baba’dan, Ajda Pekkan’dan Orhan Baba’dan gele gele geldiğimiz yer Ivana Sert ile Defne Samyeli çıkmazı ise, müzik dünyası şapkasını önüne koyup düşünmeye başlamalı artık bence..." ifadelerini kullandı.

İzzet Çapa müzik dünyasına seslendi!

İzzet Çapa müzik dünyasına seslendi! ile ilgili etiketler Twitter İzzet Çapa Ivana Sert
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.