İzzet Çapa Defne Joy Foster açıklamalarının ardından Hıncal Uluç'a ateş püskürdü!

Jülide Ateş'in programına konuk olan Hıncal Uluç, yıllar önce Defne Joy Foster'ın ölümü için sadece "Su testisi su yolunda kırılır" ifadesini kullandığı için pişman olduğunu itiraf ederek onun dışında söylediği her şeye hiç çekinmeden imzasını atabileceğini ifade etti. Uluç'un bu açıklamalarının ardından ünlü gazetece İzzet Çapa'dan yanıt geldi.

Ünlü gazeteci Hıncal Uluç, Jülide Ateş'in sunduğu 40 programının konuğu oldu. Sorulara içtenlikle cevap veren Uluç, Defne Joy Foster hakkında da bir itirafta bulundu.

"O CÜMLEM İÇİN PİŞMANIM"

Jülide Ateş'in yıllar önce arkadaşının evinde hayatını kaybeden oyuncu Defne Joy Foster için "Su testisi su yolunda kırılır" ifadelerini kullandığınız için pişman mısınız sorusuna cevap veren Hıncal Uluç, "Sadece son cümlesine, yazmasam daha iyi olurdu; su testisi su yolunda kırıldı demeseydim… Geri kalan her satırının altına her gün imzamı atarım. Bir yanda bekar bir erkek var, bir yanda 6 aylık bebeğini evde bırakıp, bir erkekle bara giden bir anne var, o barda tanıştığı bir erkeğin evine gidiyor. O cümleyi yazmamam lazımdı" ifadelerini kullandı.

İzzet Çapa Defne Joy Foster açıklamalarının ardından Hıncal Uluç'a ateş püskürdü!

İZZET ÇAPA SESSİZ KALMADI

Uluç'un Defne Joy Foster ile ilgili yaptığı bu açıklamaların ardından gazeteci İzzet Çapa sosyal medya hesabı üzerinden şu satırları paylaştı:

"AH BE HINCAL ABİ BUNCA İNSANIN CANINI YAKTIKTAN SONRA GÜNAH ÇIKARTMAK NEYE YARAR?"

Hıncal Abi; ki insan olarak da severim kendisini, Defne Joy Foster’ın ölümünden sonra hepimizi şoke eden ‘Su testisi su yolunda kırıldı’ başlıklı bir yazı yazmıştı...
Resmen böyle bir ölümü hak etti Defne demeye getirmişti yazısını...
O dönemde gelen yoğun tepkilere rağmen de geri adım atmamıştı...
Şimdi aradan yıllar geçtikten sonra Jülide Ateş’in harika programı 40’ta günah çıkartıyor, keşke yazmasadım o son cümleyi diyor...
Peki onun yakınları, hele ki oğlu affedecekler mi bakalım Hıncal Beyi...

HINCAL ULUÇ, ERTUĞRUL ÖZKÖK VE CENGİZ SEMERCİOĞLU GAZETECİLİĞİN YÜZ KARALARIDIR!

Tıpkı Ertuğrul Özkök’ün vakti zamanıda Ahmet Kaya için attığı ‘Vay Şerefsiz’ manşeti için yıllar sonra Ahmet Kaya’nın mezarına gidip af ve helallik dilemesi gibi...
Ve yine tıpkı Cengiz Semercioğlu’nun utanmadan Harun Kolçak için ‘uyuşurucu bağımlısı’ yazması ve tepkilerden sonra gidip rahmetli babası Eşref Kolçak’ın elini öpüp, helallik istemesi gibi...
Bunlar maalesef gazetecilik mesleğinin en büyük yüz karalarıdır ve bu üç arkadaş da hala gazetecilik yapmaktadır...
Sanırım en acısı da bu...

İzzet Çapa Defne Joy Foster açıklamalarının ardından Hıncal Uluç'a ateş püskürdü! - Resim : 2

HINCAL ULUÇ, DEFNE JOY FOSTER İÇİN NE DEMİŞTİ?

Hıncal Uluç, 2011 yılında hayatını kaybeden Defne Joy Foster için "Ekranın başında donup kalıyorum. Arka arkaya şoklar. Defne Joy'un ölü bulunduğu yer kendi evi değil. Bir bekar erkeğin evi. Beni donduran habercinin sözleri oldu: Defne Joy'un kocası, az önce buraya geldi. Çok üzgün görünüyordu.

O gün, dünyada yerinde olmak istemeyeceğim tek kişiydi eşi. Dün sabah gazeteme baktım, tonla yazı. Ölen Defne'nin dramı üzerine. Asıl trajediyi yaşayan adamın adı geçmiyor neredeyse. İnsanlık ölmüş sanki. 18 aylık bebeğinin annesi ölmüş ona mı ağlayacak yoksa bir bekar evinde sabaha karşı kanında tonla alkolle ölü bulunmuş, ona mı çıldıracak?

Daha tanıştığın gece, eve, yatağa koşmanın adı da love... Benim aşka düşmeye saygım var ama aşk yapmaya yok.

Defne boşanma kararı almış mı? Mahkemeye başvurmuş mu, evini ayırmış mı? Ortada çok açık, çok seçik bir 'ihanet' var. Hem de aşk aldatması bile değil. Bir gecelik macera/One night stand için aldatılan bir koca, unutulan bir bebek. Ölmüş Allah rahmet eylesin ama böyle bir insana öldü diye saygı duymamı beklemesin kimse benden. Defne'nin ölümü tipik bir 'Su testisi, su yolunda kırıldı' olayıdır" demişti.

İzzet Çapa Defne Joy Foster açıklamalarının ardından Hıncal Uluç'a ateş püskürdü! ile ilgili etiketler İzzet Çapa Hıncal Uluç Defne Joy Foster
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.