İzzet Çapa, Cengiz Semercioğlu'na sert çıktı!

Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu, Arda Turan-Berkay Şahin kavgasıyla ilgili kaleme aldığı köşe yazısında, ''Özlem kaybetti: Arda’nın “Evli olmasam seni kaçırmazdım” sözünü koşarak kocasına yetiştirdiği, herkesin alkollü olduğu bir ortamda durumu yönetmek yerine olaya benzin döktüğü için...'' ifadelerini kullandı. İzzet Çapa ise sosyal medya hesabından Semercioğlu'nun köşe yazısını eleştirdi.

İşte SuperHaber yazarı İzzet Çapa'nın Semercioğlu'nun yazısına getirdiği eleştiri;

"Sporcu sözlü taciz edecek, köşe yazarı gazeteci ‘sussaydın ya niye kocana yetiştirdin’ diyecek. Sonra neden kadına şiddette dünya birincisiyiz? Dönün de bir aynaya bakın, cevap orada."

İşte Semercioğlu'nun yazısının ilgili bölümü:

"Bu olayda herkes kaybetti

Arda kaybetti:

Milletin eşine böyle bir lafı etmek, ne demek? Hadi etmedi diyelim, kafa atmak, hastaneye silah götürmek ne demek? Neresinden baksan Arda elde kalıyor artık... Yazık, hepimizin gözü önünde hızla eridiği için çok yazık...

Özlem kaybetti:

Arda’nın “Evli olmasam seni kaçırmazdım” sözünü koşarak kocasına yetiştirdiği, herkesin alkollü olduğu bir ortamda durumu yönetmek yerine olaya benzin döktüğü için...

Berkay kaybetti:

Bir şekilde sürekli popçu-topçu olaylarının içinde yer aldığı için. Evlenip iyi bir yuva kurmasına, çocuğu olmasına rağmen hâlâ olayların adamı olarak anıldığı için..."

İzzet Çapa, Cengiz Semercioğlu'na sert çıktı! ile ilgili etiketler İzzet Çapa Cengiz Semercioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.