İzzet Çapa ateş püskürdü: Bu kadar düşüncesiz nasıl olabiliyorlar?

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Guido Senia, Yunanistan üzerinden Türkiye'ye geldi. 14 gün karantina kuralına uymayan Senia, bir de virüsün yayılma hızının en yüksek olduğu alan olan spor salonuna gitti. Sosyal medyada eleştirilerin hedefi olan çifte bir tepki de SuperHaber yazarı İzzet Çapa'dan geldi.

Çin'den sonra koronavirüs vakasının en çok görüldüğü ülke olan İtalya'dan Türkiye'ye gelen Guido Senia eleştiri oklarının hedefi oldu.

Sevgilisi Şeyma Subaşı için İstanbul'a gelen Senia,Sağlık Bakanlığı'nın sık sık hatırlattığı yurt dışı seyahatlerinden sonra 14 gün boyunca evden çıkmama kuralına uymadı.

Gece, sevgilisi ile birlikte romantik bir yemek yiyen Senia, sabah da spora gitti.

 Virüsün yayılma hızının en yüksek olduğu ortamlardan biri olan spor salonunda fotoğraf çektirip sosyal medyadan paylaşan Subaşı'ya tepki gösterenler arasında SuperHaber yazarı İzzet Çapa da yer aldı.

İZZET ÇAPA'DAN TEPKİ

Çapa, paylaşımında "Bu kadar düşüncesiz nasıl olabiliyorlar? Pes! 14 gün kuralını bilerek uygulamayanlara nasıl yaptırımlar var?" ifadelerini kullandı.

İzzet Çapa ateş püskürdü: Bu kadar düşüncesiz nasıl olabiliyorlar?

İzzet Çapa ateş püskürdü: Bu kadar düşüncesiz nasıl olabiliyorlar? ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı İtalya Guido Senia Koronavirüs Türkiye İzzet Çapa SuperHaber
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.