İzzet Antebi'yle samimi mesajları ortaya çıkan Çağla Şıkel soluğu mahkemede aldı

2009 yılında evlendiği Didem Sarı'yla 12 yıllık evliliğini geçtiğimiz Mayıs ayında sonlandıran ve şimdilerde ünlü manken Tuvana Türkay'la aşk yaşayan iş adamı İzzet Antebi, eski eşinin hamlesiyle neye uğradığını şaşırmıştı. Didem Sarı, İzzet Antebi'nin Çağla Şıkel'le olan özel mesajlaşmalarını ifşa etmişti. Çağla Şıkel ve İzzet Antebi, aşk yaşadıklarını iddia eden Didem Sarı hakkında korunma talebinde bulundu.

Didem Sarı, İzzet Antebi ile evli olduğu süreçte eski eşinin ünlü manken Çağla Şıkel'le 'yasak aşk' yaşadığını öne sürmüş ve ikilinin özel yazışmalarını ifşa etmişti. İzzet Antebi ile Çağla Şıkel'in samimi mesajları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Çağla Şıkel ve İzzet Antebi, mesajlarını ortaya döken Didem Sarı hakkında korunma talebinde bulundu.

İZZET ANTEBİ ESKİ EŞİ HAKKINDA KONUŞMAMA KARARI ALDIRDI

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Didem Sarı geçtiğimiz günlerde çok konuşulan bir iddia ortaya attı; eski eşi İzzet Antebi’nin boşanmadan önce Çağla Şıkel’le aşk yaşadığını öne sürdü ve ikilinin mesajlarını yayınladı.

Şıkel’le ilişki yaşamadığını açıklayan İzzet Antebi, savcılığa başvurarak “özel hayatın gizliliğini ihlal” ve “iftira” suçlarından şikayetçi oldu. Ayrıca eski eşi hakkında “konuşmama kararı” aldırdı.

ÇAĞLA ŞIKEL'İN TALEBİ REDDEDİLDİ

Çağla Şıkel de mahkemeye başvurup korunma talebinde bulundu. Dilekçede, “İki çocuk annesi Şıkel’in kadınlığına, namusuna, aile şerefi ve saygınlığına karşı yapılmış bu iftira, bir kadına yapılan en büyük şiddettir” denildi. Ancak mahkeme, taraflar arasında aile bağının olmaması ve ısrarlı takibin yaşanmaması nedeniyle talebi reddetti.

İşte Didem Sarı'nın yayınladığı o mesajlar...

İzzet Antebi'yle samimi mesajları ortaya çıkan Çağla Şıkel soluğu mahkemede aldı

İzzet Antebi'yle samimi mesajları ortaya çıkan Çağla Şıkel soluğu mahkemede aldı - Resim : 2

 

 

İzzet Antebi'yle samimi mesajları ortaya çıkan Çağla Şıkel soluğu mahkemede aldı ile ilgili etiketler Çağla Şıkel mahkeme dava İzzet Antebi didem sarı korunma talebi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.