İzzet Antebi eski eşi Didem Sarı'nın sevgilisi tarafından hem dayak yedi hem de tehdit edildi

Ünlü manken Tuvana Türkay'la aşk yaşayan ve Çağla Şıkel'le özel yazışmaları ifşa olan ünlü işadamı İzzet Antebi, geçtiğimiz Mayıs ayında boşandığı eski eşi Didem Sarı’dan şikayetçi oldu. İzzet Antebi, eski eşi Didem Sarı'nın sevgilisi Kayacan Akarsu tarafından darp ve tehdit edildiğini öne sürdü.

İş adamı İzzet Antebi 2009 yılında evlendiği Didem Sarı'yla 12 yıllık evliliğini geçtiğimiz Mayıs ayında sonlandırmıştı. Şimdilerde ünlü manken Tuvana Türkay'la aşk yaşayan Antebi, eski eşinin sevgilisi tarafından darp edildi. İşte detaylar...


Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Geçtiğimiz aylarda eski eşi Didem Sarı’nın sevgilisi Kayacan Akarsu tarafından darp edilen İzzet Antebi, “Eski eşim arayıp ‘Yediğin dayağın daha beteri gelecek’ diye beni tehdit ediyor” dedi.

izzet-antebi

 

DAYAĞIN ARDINDAN TEHDİT VE HAKARET

İzzet Antebi ile eski eşi Didem Sarı arasındaki sular durulmuyor. Antebi, geçtiğimiz aylarda bir mekandan çıkarken Sarı'nın yeni sevgilisi Kayacan Akarsu tarafından darp edildiğini belirtip savcılığa başvurmuştu. Olaylar bununla da kalmadı. Ünlü işadamı, bu kez de eski eşi ve sevgilisi hakkında tehdit ve hakaretten suç duyurusunda bulundu.


SES KAYITLARINI SAVCILIĞA SUNDU

Antebi, "2 Ağustos'ta 02.00 sularında eski eşim arayıp 'Senin yediğin o dayak var ya onun daha beteri gelecek. Sen o velayeti rüyanda görürsün' dedi. Sonrasında sinkaflı küfürler ve tehditlerde bulunmaya devam etti'' diye konuştu. Ardından Akarsu tarafından da tehdit edildiğini belirten Antebi, ses kayıtlarını savcılığa sunarak dava açılmasını talep etti.

 
didem-sari-izzet-antebi
Didem Sarı ile sevgilisi Kayacan Akarsu

 

İzzet Antebi eski eşi Didem Sarı'nın sevgilisi tarafından hem dayak yedi hem de tehdit edildi ile ilgili etiketler mahkeme Darp hakaret Tehdit dayak İzzet Antebi didem sarı Kayacan Akarsu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.