İzzet Altınmeşe'nin oyuncu oğlu Ali Murat Altınmeşe genç yaşta hayatını kaybetti

76 yaşındaki Türk halk müziği sanatçısı İzzet Altınmeşe evlat acısıyla sarsıldı. Ünlü türkücü Altınmeşe'nin 42 yaşındaki oyuncu oğlu Ali Murat Altınmeşe vefat etti. Son olarak Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisiyle izleyici karşısına çıkan genç oyuncunun vefatı sevenlerini yasa boğdu.

Usta sanatçı İzzet Altınmeşe evlat acısıyla karşı karşıya kaldı. Altınmeşe'nin son olarak Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde rol alan 42 yaşındaki büyük oğlu Ali Murat Altınmeşe, vefat etti.


İzzet Altınmeşe'nin oğlu Ali Murat Altınmeşe hayatını kaybetti

Ali Murat Altunmeşe'nin ölüm nedeni ile ilgili henüz açıklama yapılmadı. Genç oyuncu Ali Murat Altunmeşe'nin ölüm haberi sanat camiasını yasa boğdu.

İzzet Altınmeşe'nin oğlu Ali Murat Altınmeşe hayatını kaybetti

Sanatçının şu anda Evlilik Hakkında Her Şey adlı dizide oynayan Fırat adında bir oğlu daha bulunuyor.

ALİ MURAT ALTINMEŞE KİMDİR?

20 Nisan 1979 tarihinde dünyaya gelen Ali Murat Altunmeşe, oyuncu olarak tanınmaktadır. Ünlü şarkıcı İzzet Altunmeşe’nin oğlu olan Ali Murat Altunmeşe, Fırat Altunmeşe ile de kardeştir. Başarılı oyuncu Ali Murat Altunmeşe, bu zamana kadar çeşitli dizi ve filmlerde rol almış, son olarak da Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisinde Golem karakterine hayat vermiştir.

Ali Murat Altınmeşe

 

İzzet Altınmeşe'nin oyuncu oğlu Ali Murat Altınmeşe genç yaşta hayatını kaybetti ile ilgili etiketler İzzet Altınmeşe Ali Murat Altınmeşe barbaroslar akdenizin kılıcı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.