İzzet Altınmeşe'nin hayatını kaybeden oğlu Ali Murat Altınmeşe ile ilgili acı gerçek! Psikolojik problemleri olduğu ortaya çıktı

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinde hayat verdiği 'Golem' karakteriyle izleyici karşısına çıkan, Türk halk müziği sanatçısı İzzet Altınmeşe'nin büyük oğlu olan 42 yaşındaki oyuncu Ali Murat Altunmeşe, dün Mersin'de kaldığı binanın 11. katından düşerek hayatını kaybetti. Genç yaştaki vefatıyla sevenlerini yasa boğan Altınmeşe ile ilgili ortaya çıkan acı gerçek ise yürekleri dağladı. Altınmeşe'nin vefatının ardından aile yakını Selahattin Alpay, 2. Sayfa programına açıklamalarda bulundu.

76 yaşındaki Türk halk müziği sanatçısı İzzet Altınmeşe evlat acısıyla yıkıldı. İzzet Altınmeşe'nin 42 yaşındaki oğlu Ali Murat Altınmeşe, Mersin'de bir binanın 11'nci katından kattan düşerek can verdi. Ali Murat Altunmeşe'yle ilgili acı detay ise duyanları üzdü. Ailenin yakını Selahattin Alpay, telefonla bağlandığı tv8'deki Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına açıklamalarda bulundu. Alpay, açıklamasında Ali Murat'ın psikolojik problemler yaşadığını söyledi. İşte detaylar...


OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Ali Murat Altunmeşe, Yenişehir ilçesi Limonluk Mahallesi'ndeki apartmanın 11'inci kattaki balkonundan düştü. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, yaptığı kontrolde, yerde hareketsiz yatan Altınmeşe'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Altınmeşe'nin cansız bedeni, otopsi için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ali Murat Altınmeşe ile ilgili kahreden detay ortaya çıktı

AİLESİ CENAZESİNİ TESLİM ALDI

Genç oyuncunun cenazesi Mersin'den İstanbul'a gönderildi. Dün yaşamını yitiren Altınmeşe'nin, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morgundaki otopsi işlemleri tamamlandı. Altınmeşe'nin cenazesi, yakınları tarafından teslim alındı. İzzet Altınmeşe'nin, Mersin'de hayatını kaybeden 42 yaşındaki oğlu Ali Murat Altunmeşe'nin ölümüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. 

 İzzet Altınmeşe'nin, Mersin'de hayatını kaybeden 42 yaşındaki oğlu Ali Murat Altunmeşe'nin ölümüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.


''ALİ MURAT ALTINMEŞE'NİN PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDI''

Altınmeşe'nin yakın arkadaşı sanatçı Selahattin Alpay bu kahredici olayın ardından açıklama yaptı. tv8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan ailenin yakın dostu sanatçı Selahattin Alpay, Ali Murat Altunmeşe'nin ölümüyle ilgili, "Kolumuz kanadımız kırıldı. İnançlı bir çocuktu nasıl oldu hâlâ şoktayız. Şu an Mersin'deler yarın İstanbul'da defnedeceğiz. Allah ana ve babaları evlat acısıyla imtihan etmesin. Kendimi onun yarı babası olarak kabul ediyorum çünkü elimde büyüdü" dedi.

Ali Murat Altunmeşe'nin vefatıyla ilgili acı bir detayı da paylaşan sanatçı sözlerine şöyle devam etti:

"İzzet Altınmeşe 1 ay önce Mersin'e gitti. Ali Murat da onları özlediği için 3-4 gün önce Mersin'e onların yanına gitmiş. Olay dayısının evinde oldu. Başı mı döndü tansiyonu mu çıktı bilmiyoruz. Kesin netice bugün sonuçlanır. Ali Murat'ın biraz hasta olduğunu biliyordum. İzzet Altınmeşe de 'Allah verdi Allah aldı' dedi. Biraz psikolojik sorunlarının olduğunu biliyorum. Efendi bir çocuktu ama iş bulma konusunda zorluk çekti."

 İzzet Altınmeşe'nin, Mersin'de hayatını kaybeden 42 yaşındaki oğlu Ali Murat Altunmeşe'nin ölümüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

 

 

 

İzzet Altınmeşe'nin hayatını kaybeden oğlu Ali Murat Altınmeşe ile ilgili acı gerçek! Psikolojik problemleri olduğu ortaya çıktı ile ilgili etiketler İzzet Altınmeşe cenaze Mersin otopsi Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa Ali Murat Altınmeşe Ali Murat Altunmeşe selahattin alpay
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.