İzmit'te 26 kişi karantinaya alındı

İzmit'te 3 katlı bir apartmanda oturan 6 kişinin yapılan testlerinde Kovid-19 oldukları ortaya çıktı. Bunun üzerine 12 dairesi bulunan ve 26 kişinin yaşadığı apartmanın girişine bir uyarı tabelası asılıp karantina uygulaması başladı. Binada yaşayan 26 kişi 14 gün boyunca karantina altında tutulacak.

İzmit İlçe Hıfzıssıhha Kurulunun kararıyla, İzmit Malta Mahallesi Dünya Bankası Kalıcı Konutlar 28. Adada bulunan 12 dairelik bir blok karantinaya alındı.

Blokta 26 kişinin yaşadığı öğrenilirken, koronavirüs testi pozitif çıkan 6 kişi ise hastaneye kaldırıldı.

İzmit'te 26 kişi karantinaya alındı

Tedaviye alınan 6 kişinin yaşadığı binanın girişine İzmit Kaymakamlığı tarafından, "Bu apartman Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 27 ve 72. Maddeleri gereğince 14 gün süreyle karantinaya alınmıştır" yazılı bir afiş asıldı.

Karantina süresince blokta yaşayanların ihtiyaçlarının Vefa Sosyal Destek görevlileri tarafından karşılanacağı belirtildi. Karantina 14 gün sürecek. 

 

 

İzmit'te 26 kişi karantinaya alındı ile ilgili etiketler İzmit Karantina
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.