İzmit sapığına tekme tokat meydan dayağı!

İzmit'te bir genç kıza telefon sapıklığı yaptığı öğrenilen sapık, mahallenin gençleri tarafından hastanelik edilene kadar dövüldü.

İzmit'te genç bir kızı telefonla arayarak taciz ettiği öne sürülen kişi, mahallenin gençleri tarafından tekme tokat dövüldü.

İzmit'te genç bir kızı telefonla arayarak taciz ettiği iddia edilen şahıs, mahallenin gençleri tarafından darp edildi. Evli olduğu öğrenilen adamı polis vatandaşların elinden zor aldı.

MAHALLE HALKI DUYUNCA OLANLAR OLDU

Edinilen bilgilere göre;İzmit Alikahya Mahallesi'nde evli olduğu iddia edilen şahıs, genç bir kızı telefonla arayarak taciz etti. Olayın mahalle halkı tarafından duyulması üzerine genç kızı taciz ettiği iddia edilen şahıs, feci şekilde dövüldü.

HASTANEYE KALDIRILDI

Daha sonra durumu öğrenen Alikahyalı bir grup genç, tacizci şahsı yakalayarak feci şekilde dövdü. Durum daha sonra polise bildirildi. Darp edilen şahıs hastaneye kaldırılırken polis olaya ilgili soruşturma başlattı.

İzmit sapığına tekme tokat meydan dayağı! ile ilgili etiketler İzmit dayak Alikahya Mahallesi sapık
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.