İzmirliler Tunç Soyer'e isyan etti: Havalar ısınınca lağım kokusu sardı

Havaların ısınmasıyla artan İzmir’deki kötü koku Ekşisözlük yazarlarını da çıldırttı. Belediye Başkanı CHP’li Tunç Soyer’e tepki üstüne tepki geldi.

CHP’nin kalesi İzmir’de yıllardır çözülemeyen kötü koku, havaların ısınmasıyla çekilmez bir hal aldı. Ekşisözlük yazarları kötü koku sorununu yıllardır çözemeyen CHP’li belediyelere ve Tunç Soyer‘e tepki gösterdi.

1999 yılından beri CHP’li isimler tarafından yönetilen İzmir Büyükşehir Belediyesi, tepki çekti. Havaların ısınmasıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da İzmir’i lağım kokusu sardı. Alt yapı çalışmaları yerine, milletin parasını heykele harcayan Tunç Soyer, tepkilerin odağı haline geldi.

 CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi, sol camiaya yakın ekşisözlük yazarlarını da çıldırttı.

Eksi Sozluk 4

Havaların ısınmasıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da İzmir’i lağım kokusu sardı. Alt yapı çalışmaları nedeniyle, milletin parasını heykele harcayan Tunç Soyer, tepkilerin odağı haline geldi.

Eksi Sozluk 3

 

İzmirliler Tunç Soyer'e isyan etti: Havalar ısınınca lağım kokusu sardı ile ilgili etiketler Tunç Soyer İzmir lağım koku
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.