İzmir'in ikiz kulelerinde şömine patladı

İzmir'deki Folkart Towers’ın ikiz kulelerinden birinde şömine patladı. İkiz kulelerin A bloğundaki 37. katta bulunan ofiste çıkan yangında 3 kişi kişi yaralandı. Yaralılardan 2’sinin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, Manas Bulvarı üzerinde bulunan 200 metre yükseklikteki 46 kattan oluşan Folkart Towers isimli ikiz kulelerin A bloğunda yangın çıktı.

37. kattaki ofis içerisinde bulunan sıvı yakıt ile çalışan şöminenin çakmakla yakılmak istenmesi sonucu patlama meydana geldi. Patlama sonrası çıkan yangını kendi imkanları ile söndürmek isteyen ofis içerisindeki D.T. (26) isimli kadın ile İ.M.T. (36) ve H.T. (50) vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.

İzmir'in ikiz kulelerinde şömine patladı

YARALILARDAN 2'SİNİN DURUMU AĞIR

Adrese çok sayıda polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Alevler, binanın kendi yangın söndürme sistemi tarafından söndürülürken, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince yaralılardan durumu ağır olan D.T. ve İ.M.T., Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, H.T. ise İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan D.T. ve İ.M.T’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

İHA

İzmir'in ikiz kulelerinde şömine patladı ile ilgili etiketler İzmir patlama ikiz kuleler şömine Folkart Towers

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.